Vild med Dans konkurrence

De næste mange fredage skal 12 kendisser fylde de danske stuer med rumba-takter, salsa-svingoms og wienervalse, når den 15. sæson af Vild med Dans chasserer over gulvet. Og det er vi hos Boligsiden.dk vilde med! Faktisk er vi så pjattede med danseshowet, at vi er sponsor på programmet.

Og, og og… for det ikke skal være løgn kommer vores danseglæde jer alle sammen til gode. Som noget helt unikt udlodder vi helt eksklusivt jer – vores kære brugere – billetter til fredagenes liveshows.

Hver uge har I mulighed for at komme helt tæt på Danmarks modigste dansere, hvis I blot holder øje og deltager i vores konkurrencer her på siden og på Facebook. I må gerne deltage begge steder for at øge jeres vinderchancer.

Held og lykke!


Oversigt over konkurrencer
Herunder ses en oversigt over alle de konkurrencer, som Boligsiden.dk afholder i forbindelse med vores sponsorat af Vild med Dans. Her offentliggøres de ugentlige vindere løbende.

LiveshowFacebook-vindereBoligsiden.dk-vindereUdtrækningsdato
7. september1x2: Berit Virginie Jersborg1x2: Caroline Maria Widell3. september
14. september1x2: Thea-Nola Ejva Hummel1x2: Betina Soltau10. september
21. september1x2: Lisbet Skovgård Munthe-Brun1x2: Emil Jelle Olesen17. september
28. september1x2: Cecilie Winther Christensen1x2: Poliana Costa24. september
5. oktober1x2: Nanna Nyeman Grønnebæk1x2: Helle Ringgaard Christiansen1. oktober
12. oktober1x2: Rikke Marin Sommer1x2: Ove Ejlersen8. oktober
19. oktober1x2: Marie Dam1x2: Jakob Rytter15. oktober
2. november1x2: Nanna-Louise Mercedes Rasmussen1x2: Marianne Lund29. oktober
9. november1x2: Bente Andresen1x2: Rune Skytte5. november
16. november1x2: Helle V. Andersen1x2: Annie Martinsen12. november
23. november1x2: Tina Thorsager Hansen
1x2: Ulla Haugaard Madsen
1x2: Jenny Marie Christiansen
1x2: Charlotte Tolstrup Madsen
19. november

KONKURRENCEBETINGELSER

Udbyder af konkurrencen er:

Boligsiden.dk
Kronprinsensgade 6, 2
1114 København
Danmark

Sådan deltager du
Kun personer bosat i Danmark (personer over 18 år) kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Boligsiden.dk må ikke deltage i konkurrencen. Ved mistanke om snyd har Boligsiden.dk ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Hver uge kører to separate konkurrencer, henholdsvis på vores Facebook-side og på Boligsiden.dk, hvor deltagere har mulighed for at vinde billetter til næste uges Vild med Dans-liveshow. Det er tilladt at deltage begge steder.

Udtrækning af vindere
Der afholdes i alt 11 konkurrencer. Hver uge har deltagende mulighed for at vinde billetter til næstkommende liveshow. Der kører løbende to separate konkurrencer, hvor der ugentligt trækkes to vindere af hver to billetter – henholdsvis én vinder af to billetter til vores konkurrence på Boligsiden.dk’s Facebook-side og én vinder af to billetter til vores konkurrence på Boligsiden.dk.

Det ottende Vild med Dans-program er en særlig Knæk Cancer-udgave, som vi ikke har billetter til. Derfor er der ingen konkurrence i den pågældende uge. Interesserede kan i stedet købe billetter til showet. Til gengæld udlodder vi otte billetter til finalen i Vild med Dans – 2×2 til Facebook-konkurrencen og 2×2 til konkurrencen på Boligsiden.dk.

Det er tilladt at deltage én gang i hver konkurrence. Datoer for udtrækning af vindere kan ses i tabellen ovenfor. Vinderne skal positivt tilkendegive overfor Boligsiden.dk, at de accepterer præmien indenfor 12 timer – ved manglende accept trækkes en ny vinder. Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig, at Boligsiden.dk må offentliggøre navnene på vinderne i de medier, som Boligsiden.dk anvender. Vinderne får tilsendt deres præmie og information via e-mail.

Sådan vinder du på Facebook
Vi trækker lod om 2 billetter til Vild med Dans-liveshow blandt alle, der har skrevet en kommentar i kommentarfeltet på Boligsiden.dk’s konkurrence på vores Facebook-side hver mandag klokken 12.
Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Facebookprofil. Det betyder, at du skal huske at tjekke din “andet” indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil. Hvis vinderen ikke har vendt tilbage indenfor 12 timer efter at have fået besked via Facebook, forbeholder Boligsiden.dk sig ret til at trække en anden vinder, der skal give tilsagn med det samme efter at være blevet kontaktet af Boligsiden.dk. Kan der ikke etableres kontakt til en vinder i Facebook konkurrencen, kan Boligsiden.dk istedet finde en vinder ved at kontakte en person, der har deltaget i konkurrencen på Boligsiden.dk.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fulde navn og e-mailadresse.

Sådan vinder du på Boligsiden.dk
Vi trækker lod om 2 billetter til Vild med Dans-liveshow blandt alle de korrekte svar hver mandag klokken 12. Vinderen kontaktes via den e-mail, vedkommende har benyttet til at deltage i konkurrencen, og får direkte besked om, at de har vundet. Hvis vinderen ikke har vendt tilbage indenfor 12 timer efter at have fået besked via e-mail, forbeholder Boligsiden.dk sig ret til at trække en anden vinder, der skal give tilsagn med det samme efter at være blevet kontaktet af Boligsiden.dk.

Præmier
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Boligsiden.dk påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.

Vinderne er selv ansvarlige for transport til og fra showet, herunder de omkostninger der er forbundet med det. De første 11 liveshows afholdes hos Studio A/S, Jenagade 22, 2200 København S. Finaleshowet finder sted i Forum Horsens den 23. november 2018 på Langmarksvej 53, 8700 Horsens.

Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Boligsiden.dk vil på intet tidspunkt sælge eller videregive disse informationer til tredje part.
Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Permission
Ved deltagelse giver deltagende ret til, at Boligsiden.dk må kontakte dem i forbindelse med lignende aktiviteter. Boligsiden.dk er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer gives disse ikke til Facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646