Videoer fra Boligsiden.dk

Boligsidens Markedsindeks – oktober 2014

Vi tager pulsen på bolighandlerne i oktober måned. Prisen på en villa er steget, mens prisen på en lejlighed er faldet. Samtidig er det blevet solgt rigtig mange boliger både i oktober og i 2014 som helhed.

Boligsidens Markedsindeks – september 2014

Nedslaget faldt i september, hvor hussælgerne strammede skruen og gav mindre i rabat. Salgspriserne steg med 0,2 procent på villaer og med 0,8 procent på lejligheder.

Boligsidens Markedsindeks – august 2014

Lejlighedspriserne holdt sig fuldstændig i ro i august. Der var ingen ændringer i priserne på landsplan, men tre af de store studiebyer, Aarhus, Aalborg og Odense, oplevede fald i salgspriserne på ejerlejligheder. Noget usædvanligt for tiden omkring studiestart. Huspriserne faldt en smule sammen med salgstiden.

Boligsidens Markedsindeks – juli 2014

I juli steg salgspriserne ganske lidt på villaer og ejerlejligheder. Men huspriserne er nu på det højeste niveau siden 2011. Se med her, hvor Birgit også fortæller, hvor stor en villa du kan købe, hvis du sælger en 80 kvadratmeter stor lejlighed i byen.     Boligsidens Markedsindeks – maj 2014 I maj steg boligpriserne på både villaer og ejerlejligheder. Nedslaget, hvis man køber en villa, blev mindre i maj. Se med her.     Boligsidens Markedsindeks – april 2014 I april steg salgspriserne for både villaer og ejerlejligheder, salgstiden faldt og prisnedslagene blev også mindre. Hør det hele og meget mere i videoen her.   Boligsidens Markedsindeks – marts 2014 Se hvordan boligmarkedet udviklede sig i marts, og hør, hvorfor andre boligstatistikker ikke altid viser det samme som Boligsidens.   Boligsidens Markedsindeks – februar 2014 Boligmarkedet på 162 sekunder. Lejlighedspriserne er stagneret og huspriserne stiger fortsat svagt. Og salgstiderne – de ligger lavere end for et år siden.   Boligsidens Markedsindeks – januar 2014 Vi ser på, hvordan det er gået på boligmarkedet i januar 2014 og over det seneste år. Denne gang har vi fokus på, hvad det koster at bytte lejligheden ud med et hus. Flere steder i Danmark skal du ikke betale ekstra for at bytte en 80 kvadratmeter lejllighed ud med et 140 kvadratmeter hus. Se mere på markedsindeks.boligsiden.dk   Boligsidens Markedsindeks – december 2013 Vi ser på året, der gik: Hvordan gik det helt generelt på boligmarkedet i 2013, hvor lang tid skal du regne med, at det tager at få boligen solgt, og hvor mange penge kan du regne med at få for din bolig, hvis du sælger nu? Få svarene her.   Boligsidens Markedsindeks – november 2013 Vi viser dig, hvordan det gik på boligmarkedet i november og tager en kort status på 2013. Hvordan går det med boligpriserne, og er det et godt tidspunkt at købe eller sælge på? Vi afslører, at overvejer du at flytte fra lejlighed til hus, er det et godt tidspunkt at gøre det på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646