Studentermedhjælper til Boligsiden

Brænder du for at se udviklingen på boligmarkedet og på internettet?

Jobbet:

Danmarks mest besøgte boligsite boligsiden.dk, søger en studentermedhjælper med erfaring inden for dataudtræk i SQL, og bearbejdning af data til diverse samarbejdspartnere, der ønsker oplysninger fra os. Derudover vil der også blive brug for en hånd til ad hoc opgaver af forskellig karakter, som f.eks. idéudvikling af nye funktioner på www.boligsiden.dk.

Den ugentlige arbejdstid vil ligge på omkring 15 timer. Du skal være fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstid. Omvendt er vi også fleksible blandt andet i forbindelse med dine eksaminer.

Din profil:

Du er i gang med en videregående uddannelse eller lignende og har erfaring med databearbejdning og formidling i SQL. Du er rutineret bruger af værktøjer til databaseudtræk. Kendskab til tal og Excel er absolut en fordel.

Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst og struktureret. Du kan både arbejde i teams og selvstændigt. Derudover er du udadvendt, imødekommende og har en god humoristisk sans, da det virkelig er noget, vi sætter pris på i vores lille organisation.

Om Boligsiden:

Vi er en professionel og engageret lille virksomhed i midten af København med en glad og uhøjtidelig atmosfære. Vi arbejder med videreudvikling af vores site samt bearbejdning af de mange informationer, som vi indhenter. Det drejer sig om oplysninger om boliger til salg, salgspriser og solgte boliger. Disse informationer skal bearbejdes og formidles på www.boligsiden.dk og hos vores samarbejdspartnere.

Sådan ansøger du:
Send din ansøgning med dit CV til kontakt@boligsiden.dk

Vi skal have din ansøgning snarest. Skriv gerne, hvor du har set annoncen.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til kommunikationschef Birgit Daetz på 2121 0284.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646