Estate

Estate er søsterkæde til Nybolig. Begge ejendomsmæglerkæder er ejet af Nykredit-koncernen og er en del af Nykredit Mægler. I alt har Estate {agentcount} forskellige butikker, der ligger fordelt over det meste af landet. Flest Estate-butikker finder man dog i hovedstadsområdet.

Estate har hovedkontor på Kalvebod Brygge i København, men lokalt er det hver enkelt indehaver af Estate-butikken, der står for driften. Alle Estate-butikker er selvstændige ejendomsmæglere, som driver deres forretning under det overordnede koncept for Estate.

Ejendomsmæglerne i Estate beskæftiger sig primært med salg af private ejendomme. Det er altså hovedsageligt salg af villaer og rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse, som Estate har med at gøre.

Samtidig har Estate etableret en funktion med køberrådgivning, som har til formål at rådgive køberne, inden de sætter deres underskrift på købsaftalen.

Hvis du vil sælge din bolig igennem Estate, er det typisk en af de lokale ejendomsmæglere, som du vil møde. Længere nede på siden her finder du den fulde liste med alle Estates butikker, så du dermed kan finde frem til den, der ligger tættest på dig.

Er du interesseret i de øvrige forhold om Estate-kæden, får du her et par supplerende oplysninger:

  • Det er administrerende direktør for Nykredit Mægler Peter J. Mattsen, der står i front for Estate.
  • Peter J. Mattsen er også administrerende direktør for Nykredit Mægler, som i 2019 indgik partnerskab med ejendomsmægleren Jesper Nielsen.
  • Alle ejendomsmæglere i Estate-kæden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.
  • Derudover er Estate repræsenteret i Boligsidens bestyrelse gennem direktør Peter J. Mattsen.