Landets største huse ligger i Østjylland

PRESSEMEDDELELSE
10. juli 2012

Vejen med landets største huse finder man i Hammel i Favrskov Kommune. Her er husene i gennemsnit på 733 kvm. Derudover er syv veje omkring Strandvejen nord for København blandt de ti veje med de største huse. Det viser en ny opgørelse fra boligsiden.dk

Hvis du er én af dem, der er på udkig efter en meget stor villa med masser af plads, er det ikke nødvendigvis kun nord for København og i området ved Strandvejen, du skal lede. Når det handler om vejene, hvor husene med det største gennemsnitlige antal kvadratmeter er, skal man nemlig en tur til Østjylland.

”Søger du rigtig mange kvadratmeter – kan det ifølge vores nye opgørelse godt betale sig at besøge Pøt Møllevej i Hammel. Det er nemlig den vej i Danmark, hvor husene i gennemsnit er allerstørst – nemlig hele 733 kvadratmeter. Kan lidt færre kvadratmeter også gå an, er Næstved Landevej på Sydsjælland og Øregårds Allé i Hellerup også gode bud, da de også er i top tre over veje med landets største huse,” siger Birgit C. Daetz, kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Fakta: Opgørelsen er baseret på ois data og er trukket for alle fritliggende enfamiliehuse.

Top fem veje med Danmarks største huse

1. Pøt Møllevej i Hammel er den vej i landet, hvor husene i gennemsnit er størst. Her er husene i gennemsnit på 733 kvadratmeter.

2. Nummer to på listen er Næstved Landevej i Fuglebjerg på Sydsjælland. Her er husene i gennemsnit på 530 kvadratmeter.

3. På tredjepladsen kommer Øregårds Allé i Hellerup, som ligger tæt på Strandvejen nord for København. Her er husene i gennemsnit på 520 kvadratmeter.

4. Nummer fire på listen er Hveensvej i Vedbæk. Her er kvadratmeterantallet på 496 kvadratmeter.

5. Himmelbjergvej blot tre kilometer vest for Ry, og her er husene i gennemsnit på 481 kvadratmeter.

Kontaktperson:
Kommunikationsdirektør Birgit C. Daetz, Boligsiden A/S – mobil: 2121 0284.

Læs også mere på boligsiden.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646