Politiken og Boligsiden indgår samarbejde

PRESSEMEDDELELSE
21. juni 2010

Med en ny samarbejdsaftale mellem Politiken og Boligsiden får brugerne af politiken.dk nu direkte adgang til at søge i over 75.000 boligannoncer fra Danmarks førende boligside, boligsiden.dk.

Samarbejdet mellem Boligsiden og Politiken betyder, at Boligsidens annoncer præsenteres som en integreret del af politiken.dk, så brugerne kan få det fulde overblik på politiken.dk.

”Politiken og Boligsiden udgør et perfekt match. Politikens brugere er blandt de mest aktive på boligmarkedet, og Boligsiden har Danmarks stærkeste marked for boligannoncer”, siger Politikens direktør, Roy Bruhn-Petersen.

Boligannoncerne vises på boligsektionen på politiken.dk, der løbende opdateres med de seneste bolignyheder.
”Tendensen går mod, at indhold og funktionalitet om konkrete emner samles, så det bliver nemt for brugerne på internettet at få et samlet overblik” siger Søren Lægaard, direktør for Boligsiden A/S.
Boligsøgningen på politiken.dk omfatter samtlige danske boliger – p.t. over 75.000 boliger – formidlet af professionelle ejendomsformidlere, som også er ejerne bag Boligsiden.

”Politiken leverer nyheder om boligmarkedet direkte til brugerne hver dag. Vi er derfor glade for og stolte af at kunne bakke op om dette indhold med boligsøgning og relevant statistik”, siger Søren Lægaard.

For yderligere oplysninger kontakt:

Direktør Søren Lægaard, Boligsiden A/S, tlf.: 2424 7171
Direktør Roy Bruhn-Petersen, Politiken tlf.: 2843 3000

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646