Her er Danmarks billigste studielejlighed

PRESSEMEDDELELSE
22. april 2010

Der bliver der erfaringsmæssigt rift om lejlighederne og priserne går i vejret, når nye forventningsfulde studerende flytter til de større danske universi-tetsbyer for at studere. Boligsiden.dk giver her en oversigt over de billigste studielejligheder i landets fem største universitetsbyer akkurat nu.

369.000 kr. skal du have op af lommen, hvis du vil eje Danmarks netop nu billigste studielejlighed. For den pris får du en 31 kvm. lejlighed beliggende i Aalborg. Danmarks næstbilligste studielejlighed ligger i Esbjerg og koster 378.000 for 44 kvm. Hvis du har optil 400.000 kr., vil det også være muligt at gøre et godt køb i Odense.

”Hvert år stormer flere tusinde forhåbningsfulde studerende til de danske universitets-byer, og derfor kan det være en god idé, hvis man allerede nu begynder at kigge sig om efter mulige lejlighedsemner i de største universitetsbyer. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis man køber nu i forhold til om et par måneder,” siger Bo-ligsidens kommunikationschef Birgit Daetz.

Tilsvarende er prisen for den billigste ejerlejlighed i København netop nu 445.000 for 36 kvm i Københavns Nordvest-kvarter, mens den billigste ejerlejlighed i Århus på 24 kvm. beliggende i Trøjborg-kvarteret koster 798.000 kr., men så får du også egen altan og vicevært med i købet.

”Det siger sig selv, at hvis der er mange potentielle købere i markedet, så stiger pri-serne. Når du i dag kan få en god ejerlejlighed for knap en halv million kroner i de fleste universitetsbyer rundt om i landet, så er det måske en god idé at bruge tiden på at kigge efter den helt rigtige lejlighed nu. Så kan man i ro og mag bruge sommeren på at gøre studiehyblen indflytningsklar til semesterstart,” siger Birgit Daetz.

Boligsiden.dk har p.t. 491 ledige lejligheder i København, 157 i Århus, 85 i Odense, 120 i Aalborg og 26 i Esbjerg.

Læs mere på boligsiden.dk

For yderligere oplysninger kontakt:
Kommunikationschef Birgit C. Daetz, Boligsiden A/S – mobil: 2121 0284

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646