Salgspriser offentliggøres på boligsiden.dk

PRESSEMEDDELELSE
13. januar 2010

Boligsiden.dk lancerer nu gratis visning af salgsdata på alle boliger. Det sker, efter at regeringen har givet tilladelse til at gøre informationerne frit tilgængelige.

Fra i dag onsdag den 13. januar 2010 åbner boligsiden.dk for, at man gratis kan se salgspriser for boliger. Offentliggørelsen sker, fordi Økonomi- og Erhvervsministeriet har ændret i reglerne, så salgspriserne for enkelt boliger nu bliver frit tilgængelige.

”Vi har respekteret de hidtidige regler på området, som skulle forhindre, at personføl-somme oplysninger kom i de forkerte hænder. Men i kraft af regeringens tilladelse til at offentliggøre salgspriserne vil vi selvfølgelig benytte os af denne mulighed, som er med til at gøre prisudviklingen på boligmarkedet endnu mere gennemsigtigt for forbrugerne,” siger Søren Lægaard, direktør for Boligsiden A/S.

De offentliggjorte salgspriser gælder for alle handler gennemført siden 1992, og hos Boligsiden A/S forventer man sig meget af det nye søgeredskab.

”Vi mener fortsat, at salgspriserne er mest interessante til at vurdere prisniveauet i et område. Som besøgende på boligsiden.dk kan man derfor hurtigt klikke hen til en oversigt med handelspriser på enten vejen, byen eller kommunen, så man på den måde kan få et bredere overblik og sammenligningsgrundlag. Det ser jeg som en stor værdi for den enkelte boligsøgende,” siger Søren Lægaard.

Boligsiden A/S er med til at sikre, at danske forbrugere har et trygt og sikkert sted at søge efter boliger.

For yderligere oplysninger kontakt:
Søren Lægaard, direktør for Boligsiden A/S, mobil: 2424 7171

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646