Gør et sommerhus-kup inden påske

PRESSEMEDDELELSE
02. april 2012

Er du på udkig efter nyt sommerhus, kan det godt betale sig at slå til nu. En helt ny opgørelse fra boligsiden.dk over alle sommerhushandler gennemført de seneste tre år viser nemlig, at priserne stiger markant efter påske og frem mod sommerferien.

Har du planlagt, at foråret skal bruges på at finde det helt perfekte sommerhus, er det værd at intensivere søgningen. Der er nemlig mange penge at spare ved at købe sommerhuset nu frem for at vente til sommer. Faktisk viser helt nye tal fra boligsiden.dkover alle handler med fritidshuse de seneste tre år, at priserne stiger efter påske og topper i sommermånederne.

”Vi har analyseret sommerhushandler i hele landet de seneste år, og der er et tydeligt mønster at spore. Sommerhuspriserne stiger i løbet af foråret for at toppe i sommermånederne. De to sidste år er priserne således toppet i henholdsvis juni eller juli måned,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk.

Stigning på 11 pct. på én måned

Det er ikke til at sige, om priserne på sommerhuse vil stige efter påske i år. Men kigger man for eksempel bare et år tilbage, steg den gennemsnitlige pris med hele 11 pct. fra maj til juni.

”Hvis man kigger på prisudviklingen på sommerhuse de seneste år, er der altså en reel risiko – set med købers øjne – for, at priserne også i år vil stige i løbet af foråret. Og det bør man nok tage med i sine overvejelser, hvis man har besluttet sig for, at familien skal have sommerhus inden for en overskuelig fremtid,” lyder anbefalingen fra Birgit Daetz.

Boligsiden.dk er Danmarks mest besøgte boligportal og har i dag flere end 11.000 sommerhuse til salg. Du kan søge efter dit drømmesommerhus på www.boligsiden.dk.

 

Læs mere

Boligkøbere fik rabat på 6,3 milliarder kroner i 2017
23. februar 2018   ·   2 MIN

Vilde boliger: Se Danmarks 10 dyreste landejendomme
22. februar 2018   ·   2 MIN

Salget af ejerlejligheder falder i de største byer
21. februar 2018   ·   3 MIN

Pristjek: Her får du mest sommerhus for pengene
20. februar 2018   ·   3 MIN

Har 60 plus mistet snusfornuften?
19. februar 2018   ·   3 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646