Online Manager med fokus på brugerne og design

Boligsiden.dk søger en stærk og alsidig Online Manager, der har det skarpeste øje for brugervenlighed og vil tage ansvaret for at skabe de bedste digitale oplevelser for de boligsøgende.

 

Du får ansvaret for de digitale oplevelser, brugervenlighed, design og interaktion. Det bliver dig, der udtænker nye koncepter, du har indgående kendskab til brugernes behov, og du kan føre dine tanker fra idefasen ud i virkeligheden på Boligsiden.dk. Dette er din fornemmeste opgave i denne stilling som Online Manager.

 

En almindelig dag på kontoret

På en almindelig dag tænker, udformer og strukturerer du digitale projekter. Du sætter din viden om brugerne i spil, når du specificerer dine ideer og laver designoplæg, og på samme dag tester du måske et af de projekter, du allerede har fået udviklet, og gennemgår feedback fra brugerne.

 

Du er lidt nørdet – og det kan vi li’

Du er fascineret af, hvordan man designer digitale løsninger, der virker og kan bruges – også på et site, hvor kompleksiteten er høj. Med andre ord er du temmelig nørdet, når det kommer til user experience design, brugertest og informationsarkitektur, men du har også en interesse i grafisk design.

 

Du skal have boldøje nok til at komme i mål med opgaverne her: 

–              At skabe den bedste brugeroplevelse på Boligsiden.dk

–              Udvikle nye digitale koncepter til Boligsiden.dk på tværs af kontaktpunkter

–              Sikre informationsarkitektur, usability-optimering og specificere opgaver.

 

Du er ikke helt grøn

Du skal have mindst 3 års erfaring med online medier og have arbejdet med e-serviceløsninger, apps og mobilportaler, og derfor ved du også, hvad vi mener, når vi siger, at du fx skal designe, specificere og teste dine projekter.

 

Det er også et krav, at du kan arbejde – i hvert fald til husbehov – i Photoshop.

 

Er du selvkørende, selvtænkende og har gennemslagskraft – så passer du perfekt ind.

 

Boligsiden backstage

Du får en hverdag på en lille, dynamisk arbejdsplads i hjertet af København. Vi er fleksible og sætter en ære i at undgå tunge arbejdsgange. Vi er et team på 5 fastansatte, men derudover har vi en række eksternt tilknyttede, der ofte sidder på kontoret hos os.

 

Vi har frokost- og frugtordning, sundhedsforsikring og frem for alt en god hverdag i et hyggeligt miljø med høj faglighed.

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Send din ansøgning til direktør Natasha Brandt på nb@boligsiden.dk

 

Om Boligsiden.dk

Boligsiden.dk er Danmarks mest besøgte boligportal. Formålet med Boligsiden.dk er at gøre det så nemt som muligt for de boligsøgende at finde deres drømmebolig. Boligsiden.dk får som den eneste boligportal direkte indberetninger fra alle professionelle ejendomsformidlere (boligadvokat og ejendomsmægler) i Danmark. Derfor er Boligsiden den datakilde, der til enhver tid kan tilbyde den mest aktuelle statistik og information om boligmarkedet. Boligsiden.dk er ejet af ejendomsmæglerne.

Læs mere

Salget af ejerlejligheder falder i de største byer
21. februar 2018   ·   3 MIN

Pristjek: Her får du mest sommerhus for pengene
20. februar 2018   ·   3 MIN

Har 60 plus mistet snusfornuften?
19. februar 2018   ·   3 MIN

Her er det dyrest at bo ved vandet
18. februar 2018   ·   2 MIN

Unikke boliger: Køb et stykke Danmarkshistorie
17. februar 2018   ·   3 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646