Journalist/PR-konsulent søges til Boligsiden.dk

Erfaren journalist søges til presseafdelingen på Boligsiden.dk. Vi tilbyder et job med meget stor bevægelsesfrihed og plads til dine ideer. Du kommer til at sætte dagsordenen i pressen på emner om boligmarkedet, du har daglig kontakt med andre journalister, redaktioner og interessenter, og ikke mindst kommer du til at producere artikler og pressemeddelelser til den helt store guldmedalje.

 

Jobbet

Dit job bliver sammen med kommunikationsdirektøren at sikre, at Boligsidens solide viden om boligmarkedet når ud i pressen. Du kommer til at producere artikler og pressemeddelelser baseret på aktuel data om boligmarkedet. Du får adgang til et omfattende datawarehouse, der er din guldgrube af viden og information om boligmarkedet, og dit job er at finde og skrive historierne. Du ringer selv kilder ind, i det omfang det er nødvendigt, og sørger for at få godkendt dine tekster. Det kan være, du også selv sælger historierne ind. Du følger selv historierne til dørs ved fx at sende dem til faste samarbejdspartnere og lægge dem klar i vores cms.

Du skal være velbevandret i sociale medier, hvor dine historier også kommer til at leve. Du vinkler uden problemer historierne, så de passer til det medie, du lægger dem på. Du producerer nyhedsbreve og har ansvaret for at koordinere med Boligsidens hold af boligøkonomer, advokater med flere, der fast leverer klummer til Boligsidens Indblik-sektion. Du kommer desuden i mindre omfang til at lave en række tekster til websitet.

Jobbet kan i nogen grad formes, som du ønsker. Brænder du fx for videoproduktion, er det også en mulighed, men ikke et krav.

 

Din profil

Du kommer formodentlig fra et af de store mediehuse eller et PR-bureauer, og du har flere års erfaring som journalist eller eventuelt kommunikationskonsulent eller PR-konsulent. Du ved, hvad der rykker i pressen, og hvordan du skriver historier, der brænder igennem. Du har fuldstændigt styr på dit skrivehåndværk og jonglerer ubesværet med sociale medier.

 

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde på et mindre kontor i hjertet af København. Du får stort ansvar, stor bevægelsesfrihed i jobbet og en konkurrencedygtig løn, pensions- og frokostordning.

Send din ansøgning til job@boligsiden.dk sammen med CV og et eller to eksempler på artikler, du har skrevet.

Spørgsmål til jobbet kan rettes til kommunikationsdirektør Birgit Daetz på telefon 2121 0284.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Pristjek: Her får du mest sommerhus for pengene
20. februar 2018   ·   3 MIN

Har 60 plus mistet snusfornuften?
19. februar 2018   ·   3 MIN

Her er det dyrest at bo ved vandet
18. februar 2018   ·   2 MIN

Unikke boliger: Køb et stykke Danmarkshistorie
17. februar 2018   ·   3 MIN

Tilstandsrapporten er afgørende for boligkøbet
16. februar 2018   ·   2 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646