Boligsiden introducerer salgsdata

Fra den 13. januar 2010 offentliggør Boligsiden salgspriser på de 2,3 millioner bolighandler, der er gennemført siden 1992. Det er gratis og betyder, at boligkøberne kan sammenligne udbudsprisen på ønskeboligen med de faktiske handelspriser på den vej eller i det område, man gerne vil bo. Boligsælgerne får omvendt en rettesnor, når de skal fastsætte deres udbudspris.

Regeringen tillader fra den dag, at alle handelspriser på boliger bliver offentligt tilgængelige. Dermed kan Boligsidens brugere se samtlige priser på de 2,3 millioner handler, som det offentlige siden 1992 har registreret i Danmark.

Hvordan finder jeg salgspriserne?
Øverst på forsiden af boligsiden.dk kan man klikke på et kviklink finde den eller de konkrete salgspriser, som har ens interesse. Det er ganske gratis og rummer muligheder for såvel boligkøbere som -sælgere.

Man kan også finde salgspriserne ved at klikke sig ind på en boligpræsentation. På denne side findes en boks, hvor man kan klikke videre til priserne på vejen, i postnumret eller i kommunen.

Priserne er interessante for køber og sælger
Boligkøberne kan nu sammenligne udbudspriser på boligsiden.dk direkte med priserne på de konkrete handler, der er gennemført på samme vej, i området eller i byen.

For boligsælgerne er gevinsten, at det giver et billede af, hvad man kan forvente at få for sin bolig.

God boligjagt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646