Gallerivisning – visuelt overblik over dine drømmeboliger

Nu kan man se sine søgeresultater med meget større billeder i den nye gallerivisning på boligsiden.dk. Det er næsten som at kigge i familiens fotoalbum, og der er bedre muligheder for at sortere i resultaterne.

Boligsøgningen bliver nu langt bedre på boligsiden.dk. En ny funktion i søgemulighederne betyder, at man får et langt bedre visuelt overblik over de resultater, man får frem i sin søgning.

Når man har indtastet sine søgekriterier og foretaget sin søgning, bliver resultaterne vist i en lang liste med små fotos til hver enkelt bolig. Ganske som hidtil.

Umiddelbart over det føreste søgeresultat finder man nu fire faneblade. Det er det nye. Her kan man vælge ’Galleri’, hvorefter søgeresultaterne kommer frem i den nye gallerivisning. Nu får man væsentligt større billeder af de enkelte boliger, ligesom de er præsenteret side om side hen over hele skærmen med tre boliger i hver linie.

Øjet fanger flere og større billeder på én gang
”Det kan vel næsten sammenlignes med at kigge i familiens fotoalbum. Man ser flere og større billeder af boligerne på én gang. Gallerivisningen giver et væsentligt forbedret visuelt overblik for brugerne”, siger Birgit Daetz fra Boligsiden.

I den nye gallerivisning har man også mulighed for at sortere yderligere i sine resultater. Øverst til venstre i gallerivisningen er der en drop down-menu med ni forskellige muligheder for sortering.
Man kan sortere efter boligens adresse, pris, størrelse, brutto/netto-udgifter og meget mere.

Øverst til højre i gallerivisningen kan man vælge at se op til 90 boliger pr. side. Og man kan naturligvis stadig klikke på de enkelte boligannoncer og få alle de kendte fakta om boligen så som prisudvikling, bolig- og grundareal og så videre.

”På den enkelte boligannonce kan man også stadig se salgspriserne på den vej, hvor man overvejer at bo – eller for den sags skyld i byen eller kommunen”, siger Birgit Daetz og fortsætter ”Billederne giver simpelthen et andet visuelt indtryk af huse og lejligheder.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646