Boligsiden.dk opruster over for konkurrenterne

Ejendomsmæglerbranchen sætter nu turbo på udviklingen af Boligsiden.dk. Sitet skal fastholde sin position som den førende boligportal på nettet og samtidig øge sine markedsandele. Det nye selskab Boligsiden A/S skal føre portalen videre og får samtidig tilført kapital på flere millioner kroner.

Boligsiden.dk er efter mange år fortsat den dominerende portal på internettet, når danskerne søger efter ny bolig – og det skal den blive ved med at være. Derfor har dens tidligere ejer, Dansk Ejendomsmæglerforening, i samarbejde med branchen etableret et nyt selskab, der skal eje og drive sitet – og indtil videre poster ejendomsmæglerbranchen 7 mio. kr. i selskabet.

”Reorganiseringen er sket i erkendelse af den stigende konkurrence fra andre boligportaler. Boligsiden.dk indtager en unik position, fordi den giver det fulde overblik over boligmarkedet – og fordi sitet simpelthen er den kilde, hvorfra alle data om boligsalg springer. Men vi kan støtte endnu mere op om forbrugerne ved i stigende grad at udnytte den store mængde data om boligmarkedet, som vi ligger inde med,” siger adm. direktør i Boligsiden A/S, Søren Lægaard.

Der er allerede nu sket et markant løft af Boligsiden.dk, så forbrugerne dels får et endnu bedre overblik over boligmarkedet og dels en bedre oplevelse, når de er på sitet i form af forbedret navigation, mere statistik, features og aktuelle artikler.

På Boligsiden.dk kan du nu følge en bolig, fra den bliver sat til salg, til den bliver solgt – dvs. at du for eksempel kan se, hvor længe den har været til salg, og om prisen har ændret sig undervejs.

”Vi lægger vægt på at være Danmarks mest troværdige boligsite og en garant for sikkerhed og tryghed for forbrugerne. Derfor opdaterer vi også sitet flere gange om dagen, med data leveret direkte fra ejendomsmæglerne, hvilket i sig selv er enestående på markedet,” siger Søren Lægaard.

Det intensive arbejde med at udvikle Boligsiden.dk og dermed yderligere styrke portalen i forhold til konkurrenterne fortsætter i de kommende måneder. Og ser man længere ud i fremtiden, er der mange planer i støbeskeen. Men det er forbrugernes ønsker og behov, der i sidste ende bestemmer, hvordan portalen skal udvikle sig, understreger direktøren:

”Vi vil hele tiden leve op til omverdenens krav. Hvis vi fornemmer, at boligkøbere eventuelt gerne vil have tilsendt info på deres mobiltelefon, eller hvis der skulle være interesse for fremvisninger via det nye digitale tv, så er det det, vi gør,” siger han.

For yderligere oplysninger kontakt:
Adm. direktør Søren Lægaard, Boligsiden A/S
– tlf. +45 7027 4999 / mobil +45 2424 7171

Søren Lægaard

Fakta om Boligsiden.dk

• Boligsiden.dk giver dig det fulde overblik over boligmarkedet.

• Boligsiden.dk fortæller præcist, hvad der sker på det danske boligmarked lige nu – med de mest troværdige tal og statistikker.

• Boligsiden viser kun boliger, der reguleres af forbrugerbeskyttelsesreglerne – dvs. boliger, der sælges via professionelle udbydere, og ikke private sælgere.

• Boligsiden.dk opdateres flere gange i døgnet.

• Boligsiden.dk har p.t. over 71.000 boliger til salg.

• I februar måned havde Boligsiden.dk flere end 1.5 millioner besøg.

• I februar måned blev lidt over 4.000 boligemner fjernet fra Boligsiden.dk.

Fakta om Boligsiden A/S

• Boligsiden A/S er blevet etableret af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) og ejendomsmæglerbranchen med det formål at eje og drive Boligsiden.dk.

• DE har indtil for nylig været den formelle ejer af Boligsiden.dk.

• DE ejer stadig en minoritetsandel af aktierne i selskabet. De resterende aktier er blevet fordelt mellem ejendomsmæglere og kæder med udgangspunkt i disses markedsandel, målt som andelen af emnerne på Boligsiden.dk.

• Søren Lægaard er adm. direktør i Boligsiden A/S. Han er 39 år og har tidligere været afdelingschef på TDC Online. De seneste år har han boet og arbejdet i Mellemøsten – først i Oman, siden i Dubai og til sidst i Bahrain, hvor han var ansat i det nationale teleselskab Batelco.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646