BoligBud: Regler og vilkår

Konkurrencen om rejsen til Lissabon inklusive 2 overnatninger på luksushotel, løber til og med den 10. oktober 2011 kl. 12.00 og hovedkonkurrencen til og med den 30. april 2012 kl. 12.00.

Man deltager i konkurrencen ved at gætte salgsprisen på den viste villa, samt ved at indsende sin e-mailadresse. Boligsiden kontakter efterfølgende vinderen direkte pr. e-mail. Kun bud, som er kommet ind inden ovennævnte frist, registreres i konkurrencen. Man kan kun deltage én gang og det er det senest registrerede bud, der gælder i konkurrencen.

Vinderen af rejsen til Lissabon, bliver kåret senest den 14. oktober 2011 på www.facebook.com/boligsiden og på www.boligsiden.dk. Vinderen er den der kommer tættest på salgsprisen. I det tilfælde, at vinderen skal findes blandt 2 eller flere, der har afgivet det samme bud, kåres vinderen ved lodtrækning. Vinderen af hovedkonkurrencen kåres blandt alle registrerede bud senest den 10. maj 2012.

Det er en betingelse for at være med i konkurrencen, at deltagerne udfylder oplysninger om navn og e-mail, så Boligsiden kan kontakte vinderne efterfølgende. Boligsiden benytter kun deltagernes personlige data til dette kontaktmæssige formål. Herefter slettes deltagernes personlige data fra databasen.

Benytter man sig af del-funktionerne, får man ét ekstra lod i konkurrencen. Deltageren giver ikke sine deltagende venner større chance for at vinde en af præmierne ved brug af del-funktionerne.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. Ansatte hos Boligsiden A/S, ejendomsmæglere og boligadvokater samt deres familier kan ikke deltage i konkurrencen. Dette gælder ligeledes for køber og sælger af villaen samt deres familie.

Der tages forbehold for trykfejl i kampagnematerialet. Ovenstående regler kan til enhver tid ændres uden varsel. Eventuelle ændringer af reglerne vil blive annonceret på konkurrencesiden på boligsiden.dk.

Præmier

Rejsen inkluderer fly tur/retur fra enten Billund eller København til Lissabon samt to overnatninger i et dobbeltværelse på et luksushotel. Rejsen skal bookes inden den 20. december 2011. Rejsen inkluderer ikke transport til og fra lufthavnen.

Præmierne kan ikke sælges eller byttes til kontanter.

Vinderen af hovedkonkurrencen vinder 30.000 kr. til istandsættelse af sin bolig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646