Hvad må boligen koste?

Når man har fået gjort op med sig selv, hvilket boligbehov man har, bør man se nærmere på økonomien. Det er en god idé at få lagt et køberbudget forud for at man ser på bolig. Så ved man, hvad man har råd til. Det er ærgerligt at finde drømmehuset og så efterfølgende finde ud af, at man slet ikke har råd til det.

Når man får beregnet, hvor meget man har råd til at købe for, er det naturligvis også vigtigt at tænke på evt. kommende store udgiftsposter som f. eks. anskaffelse af bil eller kommende besparelser, f. eks. at man ikke længere ønsker at have bil.

Herudover er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvor meget der skal være til forbrug hver måned. Køberrådgivere har naturligvis en tommelfingerregel om, hvor meget der skal være tilbage hver måned til forbrug, men der er stor forskel på, hvor mange penge vi bruger, og derfor er det vigtigt at forholde sig kritisk hertil og regne på hidtidige udgift til forbrug. Et køberbudget kan man få lavet hos en ejendomsmægler eller hos sit pengeinstitut.

Hjælp til at finde den rette bolig >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646