Sophienbergvej 34, 2960 Rungsted Kyst. Andersen Advokater, Helsingør.
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   16. september 2016   ·   2 MIN

Tvangsauktioner er ikke kun til nedrivning  

Mange af de ejendomme, der kommer på tvangsauktion, har set bedre dage og ligger typisk i yderområderne. Men det hænder også, at flotte huse i hovedstadsområdet kommer på tvangsauktion. Se nogle af dem her.

En tvangsauktion er ofte resultatet af længere tid økonomisk smalhals, og boligerne bærer ofte præg af, at der ikke har været det store overskud til vedligehold. Det er en af årsagerne til, at prisniveauet på tvangsauktionerne ofte ligger langt under salgspriserne i almindelig fri handel: Boligerne trænger simpelthen til en meget kærlig hånd.

En anden årsag til, at boligerne på tvangsauktion sælges til langt under gennemsnitspriserne i fri handel, er, at de ofte ligger i yderområderne. Her er boligerne svære at sælge og har lange salgstider, og er man økonomisk presset, er der ikke altid tid til at vente; derfor bliver boligen sat på auktion.

Men ikke alle boliger, der kommer på tvangsauktion, er faldefærdige boliger langt fra alfarvej. Flere boliger i hovedstadsområdet er netop nu på tvangsauktion, og her kan en heldig køber gøre en god handel.

”Boliger som fx det store, velholdte hus i Rungsted Kyst bliver ikke foræret væk – heller ikke på tvangsauktion. Men det vil alt andet lige ende med en lavere pris, end hvis den blev solgt gennem en ejendomsmægler”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Køb før tvang

Er du usikker på, om du tør købe på tvangsauktioner, hvor du ikke kan fortryde og heller ikke får en tilstandsrapport og andre dokumenter, der giver dig en sikkerhed i handlen, kan du prøve at aftale, at du køber ejendommen i almindelig fri handel til en lidt højere pris. Læs mere om fordelene ved at købe før tvang

Tre spændende boliger på tvangsauktion i hovedstadsområdet

Der er ikke mange villaer på tvangsauktion i København og hovedstadsområdet. Men det er muligt at finde nogle spændende villaer, hvis man ikke er bekymret for en halv times pendlertid med fx Kystbanen. Vi har fundet tre boliger, der er til salg på tvangsauktion netop nu.

Sophienbergvej 34, 2960 Rungsted Kyst

Flot hvidpudset for enden af lukket vej i attraktivt kvarter. Nær Øresund og rekreative områder. Stor grund med pool i haven og 264 kvadratmeter bolig.

Mørkager 53, 2620 Albertslund

Etplans parcelhus på 129 kvadratmeter bolig og med en grund på 720 kvadratmeter. Boligen er beliggende på en lukket stikvej i klassisk parcelhuskvarter nær grønne arealer.

Lyshøjvangen 34A, 3250 Gilleleje 

Villa på 128 kvadratmeter med grund på 704 kvadratmeter kun 500 m fra vandet.

Se alle tvangsauktioner til salg i Danmark.

Nyheden er opdateret 2. december 2016

Relaterede artikler

10. November 2016
Nogle ville kalde det et menageri. For andre er et liv med hele paletten af dyr, både...
5. November 2016
Lækker udsigt til strand og hav kan give lommesmerter. En villa med havudsigt koster...

 

Læs mere

Det går stærkt på sommerhusmarkedet
19. august 2018   ·   1 MIN

Dyrt eller billigt: Det koster et hus i din kommune
17. august 2018   ·   2 MIN

Hvert fjerde hus bliver nu solgt på under en måned
15. august 2018   ·   2 MIN

10 huse der er værd at køre en time for
14. august 2018   ·   2 MIN

Størst og mindst: Se rekorderne på boligmarkedet
10. august 2018   ·   2 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Huspriserne stiger i 65 kommuner
8. august 2018   ·   3 MIN
10 huse der er værd at køre en time for
14. august 2018   ·   2 MIN
Sommerhuspriserne er eksploderet i Hovedstaden
22. juli 2018   ·   1 MIN

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646