Vesterklit 14, Skagen. Foto Ejendomsmægler Hedegaard Madsen (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Brugerundersøgelse   15. juli 2016   ·   2 MIN

Vi vil have Fido med på ferie

42 procent af dem, der har kæledyr, vil gerne have hunden med på ferie. Det viser en ny undersøgelse fra Boligsiden.dk. Se de oplagte ferieboliger til dig og din hund.

Mens andre glæder sig uforbeholdent til at rejse af sted på sommerferie, har hundeejeren ofte en lille knude i maven, når ferien nærmer sig. Det er ikke sjovt at efterlade Fido i en kennel, mens man selv rejser til sydens sol og varme, og mange vil helst helt undgå at sende hunden i pasning. Det peger en ny undersøgelse fra Boligsiden.dk på, hvor hele 42 procent af dem, der har kæledyr, siger, at de gerne vil have hunden med på ferie. Lige så mange er dog indstillet på, at kæledyret må blive hjemme, når sommerrejsen starter.

”Mange vil gerne have hunden med på ferie, og i forhold til katte, heste og andre kæledyr, er hunden jo også et af de nemmere dyr at have med fx i sommerhus”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk og hundeejer.

Sommerhuset er for hele familien

Og netop sommerhuset er den helt oplagte ferieform, hvis Fido skal med på tur. I sommerhuset er der plads til hele familien – også hunden.

”De fleste sommerhuse ligger i naturskønne områder, der er et paradis for ethvert firbenet familiemedlem. Samtidig indbyder sommerhusferien til gåture i naturen og til ishuset, og her er det jo helt oplagt at have hunden med”, siger Birgit Daetz.

Dog skal du huske at holde hunden i snor i skoven, med mindre det er en hundeskov, og især på stranden, hvor det er påkrævet at holde hunden i snor fra 1. april til 31. september. Ikke alle deler din begejstring for våde hundesnuder og poter på håndklædet.

Gode sommerhuse til dig og din hund

Skal du have hunden med på ferie i år, og har du ikke allerede et sommerhus, er det oplagt at overveje muligheden. Det er en langtidsholdbar investering, der sikrer dig, at du altid har et sted at tage på ferie, hvor din hund er velkommen. Se tre gode bud på hundevenlige ferieboliger her.

Vesterklit 14, 9990 Skagen (billedet øverst)

Her får du hele pakken: Beliggenhed i populære Skagen, store naturgrund og ikke mindst et arkitekttegnet hundehus. Her er masser af naturoplevelser for dig og din hund. Udbudspris: 3.215.000 kr.

Bildsøvej 149, 4200 Slagelse 

Flot, velholdt sommerhus tæt på Næsby Strand. Der er opsat et fint, hvidmalet hegn på begge sider af huset, så hunden – hvis den ikke er alt for stor – bliver i haven. Udbudspris: 775.000 kr.

Koldkærferielejlighed 121, 1. sal, 9370 Hals 

Er der ikke råd til sommerhus, er der andre måder at sikre sig en sommerbolig til dig og din hund. Hunde er nemlig velkommen i denne dejlige ferielejlighed, der har ugeneret udsigt til Kattegat. Der er en hundeskov bare 800 meter væk. Udbudspris: 525.000 kr.

Sådan gjorde vi

Boligsiden.dk stillede vi i perioden  28. juni – 4. juli spørgsmålet: ”Vil du gerne have dit kæledyr med på ferie?” 1.137 svarede, og svarene fordelte sig sådan her, når dem, der svarede, at de ikke har kæledyr, er taget ud af undersøgelsen:

Vil du gerne have dit kæledyr med på ferie (Boligsiden.dk)

Relaterede artikler

13. December 2017
Er det vigtigt, at du kan handle dagligvarer, der hvor du bor? I en afstemning på...
17. August 2017
En afstemning blandt brugerne på boligsiden.dk viser, at over halvdelen af de adspurgte...

 

Læs mere

Priserne på sommerhuse fortsætter med at stige
7. december 2017   ·   2 MIN

Top 10: Her er det lettest at sælge sommerhuset
3. december 2017   ·   1 MIN

Top 20: Her stiger salget af sommerhuse mest
1. november 2017   ·   2 MIN

Sommerhussalg: 2017 har allerede overhalet 2016
29. oktober 2017   ·   1 MIN

Her er det nemmere at sælge sommerhus end villa
27. oktober 2017   ·   2 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Her er Danmarks hurtigst sælgende villavej
18. november 2017   ·   2 MIN
Rekordstort salg af byggegrunde
16. november 2017   ·   2 MIN
Så kom sommerhusene også med på bølgen
20. november 2017   ·   3 MIN
Hver femte kan maksimalt købe bolig for en million
23. november 2017   ·   2 MIN

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646