Matador, bil, huse, Foto: David Buchman (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   17. april 2016   ·   1 MIN

Vejene på Frederiksberg ryger i top i Matador anno 2016

Prisudviklingen på virkelighedens Frederiksberg har overhalet det gamle Matadorspil, hvor hverken Gammel Kongevej, Allégade eller Frederiksberg Allé er rangeret særlig højt prismæssigt, viser opgørelse fra Boligsiden.dk.

Det elskede brætspil Matador kan fejre 80 års fødselsdag i år, og det er de færreste, der ikke har prøvet at købe den dyre Rådhuspladsen eller kastet småpenge efter Hvidovrevej. Men priserne på Rådhuspladsen er ikke længere, hvad de har været, og Rådhuspladsen er derfor heller ikke længere den dyreste af vejene i Matador, hvis man opdaterer spillet med nutidens boligpriser, som Boligsiden.dk har gjort.

Rådhuspladsen er faldet ned til syvendepladsen, og Bredgade har i stedet indtaget førstepladsen. Frederiksberggade ligger stadig nummer to, mens Gammel Kongevej har taget et tigerspring fra 15. pladsen i spillet fra 1936 og op til tredjepladsen, som den besidder i dag. Det er i det hele taget især gaderne på Frederiksberg, der har rykket på sig, og gader som Gammel Kongevej, Allégade og Frederiksberg Alle er alle kommet op i top 10 fra placeringer længere nede på listen.

”Det er sjovt at se, hvordan man skal helt ned til en placering som nr. 15, før man finder en af gaderne på Frederiksberg i brætspillet. Det siger noget om, hvordan prisudviklingen har været i kommunen ude i den virkelige verden. Det er især de seneste år, hvor Frederiksberg er trukket fra og har sendt fx Amagertorv og Trianglen ned ad listen, når man ser på den opdaterede oversigt over priserne”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Relaterede artikler

20. August 2017
Prisen på en ejerlejlighed på Frederiksberg er steget med en tredjedel på tre år, så et...
17. November 2016
Alt imens snakken går med boligskatter og 2025-planer, sidder en særlig gruppe tilbage som...

 

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

I disse kommuner opgiver flest at sælge huset
2. januar 2018   ·   3 MIN
Flere huse bliver solgt til over to millioner kroner
30. december 2017   ·   2 MIN
Her får du havudsigt for under en million kroner
12. januar 2018   ·   2 MIN
Rabat på boligkøbet? Her betaler flest prisen
4. januar 2018   ·   3 MIN
Hele Danmarks boligmarked: Det lysner over Fyn
20. januar 2018   ·   3 MIN

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646