Byggeri (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   19. januar 2016   ·   3 MIN

Energirigtigt nybyggeri for feinschmeckere

En vedligeholdelsesfri bolig med et godt energimærke er drømmen for mange. Netop nu er knap 2.700 projektsalg til salg på Boligsiden.dk, hvor drømmen kan blive gjort til virkelighed.

Hvis du kunne, ville du så vælge at købe en nybygget bolig i stedet for en brugt? Mange vil svare ja til det spørgsmål, for fordelene ved nybyggeri er mange. Stilen og planløsningerne er moderne og der er minimalt vedligehold de næste mange år. Men en af de måske vigtigste grunde til at vælge en nybygget bolig, er, at den typisk vil være energioptimeret og have et energimærke, der er helt i top. De energisparende løsninger er tænkt ind i konstruktion og materialevalg, der sikrer den nybagte boligejer en lav varmeregning de næste mange år frem.

”Energimærkerne fylder meget i boligkøbernes bevidsthed. Man skal ikke have studeret ret mange salgsopstillinger for at vide, hvor stor betydning både energimærke og boligens varmekilde har for den årlige udgift til varme”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Men at købe en bolig, der stadig kun er på tegnebrættet eller under opførelse, kræver lidt ekstra benarbejde, hvis man vil kunne overtage boligen med ro i sjælen.

”Et projektkøb adskiller sig meget fra et sædvanligt boligkøb, og som køber er der flere forhold, man skal være opmærksom på, ”, siger Advokat Kristian Dreyer fra SVEJGAARD | GALST | QWIST Advokataktieselskab og fortsætter:

”Som køber skal man blandt andet sikre sig, at prisen ikke kommer til at stige, hvis byggeriet ikke er færdigt. Man skal vide, at der kan komme justeringer i byggeplanerne, men at man grundlæggende skal ende med at få den bolig, man troede, man købte – ellers kan man annullere købet. Samtidig skal man sikre sig, at eventuelle mangler bliver udbedret, og at eventuel eksklusiv brugsret til et havestykke bliver tinglyst”, siger Kristian Dreyer.

Læs alle Kristian Dreyers råd til dig, der køber projektsalg, her.

Tre spændende projektsalg netop nu

Strandlodsvej 18, 2300 København S

På Strandlodsvej tæt på Amager Strandpark skyder disse spændende rækkehuse op, som er klar til indflytning 1. september i år. Rækkehuse er det nye sort på boligmarkedet, og det bliver næsten ikke mere trendy, når du som her kan bo centralt, være tæt på vandet og samtidig få et lækkert nybyggeri med et godt energimærke. Der er tale om familievenlige rækkehuse, der kommer til at fungere som en landsby midt i byen. Her er der bygget med miljørigtig tilgang og i kvalitetsmaterialer. Udbudspris: 4.995.000 kr.

Carl Lunds Vej 38A, 5000 Odense C

I Odense finder du disse superflotte nyopførte rækkevillaer i to plan. Boligerne ligger i den gamle del af Skibhuskvarteret tæt ved skole og indkøb og i cykelafstand fra centrum. Alt fremstår lyst og venligt, og du får en bolig med et af de bedste energimærker. Udbudspris: 2.225.000 kr.

Møllebækken 21, 8600 Silkeborg 

Vil du bo i naturskønne Silkeborg, er der her nyopførte huse, der er klar til indflytning til sommer. Her er der 159 kvadratmeter og god plads til hele familien. Stilen er minimalistisk, og kvarteret er børnevenligt. Et oplagt valg for den travle børnefamilie, der ikke vil bruge tid og energi på at vedligeholde et gammelt hus, men som vil bruge tiden på hinanden. Udbudspris: 3.358.000 kr.

Kategorier

Boligtyper

Relaterede artikler

24. March 2018
En god køberrådgiver kan sikre, at du ikke ender med at sidde med en dårlig bolighandel på...
6. March 2018
En hurtig og stabil internetforbindelse er svær at leve uden i dagens digitale Danmark,...

 

Læs mere

Flere familier bor sammen
24. april 2018   ·   3 MIN

Guide: Sådan gør du et gammelt parcelhus moderne
3. marts 2018   ·   4 MIN

Vild med hund: Køb din egen hundekennel
3. juni 2017   ·   1 MIN

Bo på vandet: 5 husbåde der charmerer
31. maj 2017   ·   4 MIN

Gods og guld: Fem flotte herregårde til salg
19. maj 2017   ·   2 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Nye tal: Boligsalget i markant opbremsning
20. april 2018   ·   3 MIN
Flere familier bor sammen
24. april 2018   ·   3 MIN
Her bor de danske singler
18. april 2018   ·   3 MIN

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646