Sommer, Solnedgang, Kirke, Natur (Foto: Mette Hesser - Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne Sophie Bertram
GEM ARTIKEL    Boligtyper   23. juni 2015   ·   2 MIN

Sankt-e Hans, Sankt-e Hans!

Vi elsker vort land, og når vi om lidt manifesterer det endnu engang til tonerne af Midsommervisen omkring Sankt Hans-bålet, er det på sin plads at gøre det i et område, der går godt i spænd med traditionen.

Hvem vil ikke gerne bo i et hus med en historie – og endnu bedre i et område med karakter af eventyr og gamle beretninger, der lægger op til hyggelige stunder i bålets eller lommelygtens skær. Drømmer du for eksempel om at komme med til heksemøde i Bloksbjerg, er der her et par bud på, hvor du skal bosætte dig, hvis du vil nærmere folketroens gamle syndebuk og skadevolder.

Er du mere til det kristne element af traditionen, kan du i stedet købe bolig nær kirken for Johannes Døberen, som står bag Sankt Hans-traditionen, og er du bare tosset med bål, skal du heller ikke fortvivle – der er noget for enhver smag.

Boligsiden.dk bugner nemlig med attraktive Sankt Hans-klingende adresser, der vil understøtte festlighederne på sagnomspunden vis.

1. Sankt Hans Gade 4, 1. tv., 2200 København N 

I umiddelbar nærhed af St. Johannes kirken og det trendy og livlige Sankt Hans Torv, ligger denne skønne og eksklusive hjørnelejlighed med plankegulve og stuk. På den anden side har vi søerne og dermed masser af plads til gå- og løbeture. Den toppes med en fælles tagterrasse, der byder på en skøn udsigt over byen. Udbudspris: 4.795.000 kr.

2. Bålhøj 18, 9700 Brønderslev

Hyggeligt etplans murstenshus i dejligt område med skole, pasningsmuligheder og idrætstilbud lige i nærheden. Huset rummer lækre elementer som for eksempel de skønne fyrretræsplankegulve i opholdsstuen og mahognigulv i soveværelset, mens loftrummet er forberedt til at blive gjort til hems. Udbudspris: 1.095.000 kr.

3. Bloksbjerg 15, Hune, 9492 Blokhus

Lækkert og stilrent sommerhus af høj kvalitet opført af Keld og Johs i 2009. Med huset her følger et slaraffenland af skøn natur i form af klitter, sø og strand, mens Blokhus by med restauranter og butikker er lige om hjørnet. Store vinduespartier giver et dejligt lysindfald og en stor sydvestvendt terrasse lægger op til hygge. Udbudspris: 1.545.000 kr.

4. Heksehøjen 23, 4700 Næstved

Få fingre i denne lækre projektejendom i rene linjer og funkisstil på udsigtsgrund på Åsen. I nærområdet er der skov og marker, som den kuperede udsigtsgrund spejder ud over og der er rig mulighed for gode løbeture og ruter til at køre mountainbike. Hele 270 kvadratmeter inkl. walk in closet, badekar og tagterrasse. Udbudspris: 4.995.000

Kategorier

Boligtyper

Relaterede artikler

23. June 2016
I aften samles vi om bålets flammer for at fejre sankthans til tonerne af Midsommervisen....

 

Læs mere

Vild med hund: Køb din egen hundekennel
3. juni 2017   ·   1 MIN

Bo på vandet: 5 husbåde der charmerer
31. maj 2017   ·   4 MIN

Gods og guld: Fem flotte herregårde til salg
19. maj 2017   ·   2 MIN

Få landlig idyl for under en million kroner
25. marts 2017   ·   3 MIN

Her bliver der solgt flest sommerhuse
25. februar 2017   ·   2 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646