Vej, Strandvejen, Træ, Hellerup (Foto: David Buchmann - Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   25. april 2015   ·   2 MIN

Strandvejen på discount

Priserne for en villa på Strandvejen i Nordsjælland starter ved 1,5 millioner kroner. I alt er syv villaer udbudt for under tre millioner kroner på den eftertragtede vej, viser opgørelse fra Boligsiden.dk, der er gået på udsalg på Strandvejen.

 

Strandvejen i Nordsjælland er Danmarks uomtvisteligt dyreste villavej. Strandvejen i Charlottenlund tog i 2014 prisen som den vej, der havde de absolut dyreste salgspriser i hele landet. En kvadratmeter her blev solgt for 59.000 kroner i gennemsnit. De andre strækninger af Strandvejen ligger også højt på prisbarometret, hvor beliggenheden ud til Øresundskysten og tæt på København som altid trækker priserne opad.

Men selv Strandvejen har en discounthylde. Netop nu er der syv villaer til salg, der koster under tre millioner kroner på den populære vej, og du kan komme helt ned i en udbudspris på bare 1,5 millioner kroner på den eftertragtede adresse.

”Vil man bo på Strandvejen men ikke give mere end tre millioner, går man enten på kompromis med størrelsen, standen eller beliggenheden på boligen, for naturligvis kan man ikke få det hele for det halve. Alligevel er der nogle rigtige gode boliger for dem, der enten vil istandsætte selv, bo lidt længere fra København eller også bo tæt på men bo småt”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

 

Discounthylden

Den billigste

Ny Strandvej 54, 3060 Espergærde 

Den absolut billigste bolig, der er udbudt på Strandvejen, er dette håndværkertilbud i Espergærde. Her skal du have gang i en større modernisering for at få det konverteret til drømmehuset, men udbudsprisen er også sat derefter. Huset ligger på en koteletgrund, hvilket kan være en fordel, fordi du kommer en tand længere væk fra den trafikerede Strandvej. Udbudspris: 1.500.000 kr.

Den mindste

Strandvejen 289C, 2920 Charlottenlund 

Du kan komme helt tæt på København og få adresse på Strandvejen med postnummer i Charlottenlund for under tre millioner kroner. Her går du hverken på kompromis med beliggenhed eller stand, men du får til gengæld et miniputhus, der fungerer bedst til solo-mennesket eller til parret, der trives med at leve tæt. 46 kvadratmeter er, hvad du får, men de er til gengæld lækre og ikke mindst supergodt udnyttede. Vil du have et istandsat og indflytningsklart Skovserhus tæt på København, får du det her. Udbudspris: 2.850.000 kr.

Den største

Ny Strandvej 95, 3060 Espergærde 

Ét styk 135 kvadratmeter velholdt strandvejsvilla får du i Espergærde for knap 2,8 millioner kroner. Der er kort afstand til den private badestrand, der hører til kvarteret, og du vil sikkert også glæde dig over den store garage med el-port og andre detaljer, der vil forsøde din hverdag. Udbudspris: 2.795.000 kr.

Den romantiske

Strandvejen 244A, 3070 Snekkersten

Super romantisk rækkehus med stråtag og muret altan, hvor du har udsigt ud over området og vandet. Der er en lille, hyggelig gårdhave udenfor, og indenfor får du en charmerende bolig i to plan med flotte gulve og franske døre. Udbudspris: 2.695.000 kr.

Kategorier

Boligtyper

Relaterede artikler

23. March 2018
Sommerhussæsonen er skudt i gang, og særligt de sjællandske postnumre langs havet er...
14. March 2018
Der kan være mange grund til, du overvejer at købe en bolig. Uanset hvad skal du beslutte,...

 

Læs mere

Guide: Sådan gør du et gammelt parcelhus moderne
3. marts 2018   ·   4 MIN

Vild med hund: Køb din egen hundekennel
3. juni 2017   ·   1 MIN

Bo på vandet: 5 husbåde der charmerer
31. maj 2017   ·   4 MIN

Gods og guld: Fem flotte herregårde til salg
19. maj 2017   ·   2 MIN

Få landlig idyl for under en million kroner
25. marts 2017   ·   3 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Nye tal: Boligsalget i markant opbremsning
20. april 2018   ·   3 MIN
Her bor de danske singler
18. april 2018   ·   3 MIN

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646