Kolonihavehus. Foto: David Buchmann (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Brugerundersøgelse   30. marts 2015   ·   2 MIN

Påsken bruger vi på boligen

Mange bruger påsken på aktiviteter i boligen: Vi skal i haven, se på boliger til salg, i sommerhus og renovere, viser undersøgelse fra Boligsiden.dk.

Påskeferien står for mange i boligens tegn. At gå i haven og se på boliger til salg er stadig vores to favoritter i påsken. Men også sommerhuset trækker, og mange har planer om at renovere boligen.

I en undersøgelse blandt 1.267 brugere på Boligsiden.dk, svarer 22 procent, at de skal se på boliger til salg, og 20 procent skal i haven. 18 procent skal i sommerhus, og kun en mindre procentdel skal rejse, renovere boligen eller har andre eller ingen planer.

”Påsken er traditionelt set den højtid, hvor flest nok ser på boliger til salg. Det er dog ikke fordi salget af boliger plejer at stige i påsken, men det er altså her vi laver alle de indledende øvelser til et senere boligkøb”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Mange muligheder for at boligjagt

I 2014 slog antallet af åbent hus-arrangementer rekord anden påskedag, hvor mere end 15.000 boligsælgere åbnede døren for nysgerrige boligkøbere. I år er der indtil videre ikke annonceret helt så mange åbent hus-arrangementer, men der er stadig mange muligheder for at nærstudere boliger, der er til salg.

”Internettet er åbent døgnet rundt, og der er over 66.000 boliger til salg på Boligsiden.dk. Samtidig er det altid spændende at køre en tur ud og se på de områder, hvor man gerne vil bo; prøve at gå en runde og se, om det er så tiltrækkende, som man lige troede, da man fandt boligen på nettet. Sidst men ikke mindst er påsken jo en oplagt mulighed for at gribe mobilen og søge bolig, mens du er i sommerhus eller på farten. Her kan du også se, hvilke boliger i området, hvor du er, der holder åbent hus”, siger Birgit Daetz.

 

Fakta: Sådan gjorde vi

På Boligsiden.dk stillede vi i perioden 3.- 13. marts spørgsmålet: ”Hvad skal du lave i påsken?” 1.267 svarede, og svarene fordelte sig sådan her:

Hvad skal du lave i påsken? (Boligsiden.dk)

Relaterede artikler

20. April 2017
Påsken er et populært tidspunkt at vise boligen frem, og i år var ingen undtagelse. Der...
8. April 2017
En afstemning på Boligsiden.dk viser, at 70 procent af brugerne skal bruge påsken på...

 

Læs mere

Boliger bliver solgt for næsen af køberne
1. september 2017   ·   2 MIN

Boligkøbere vil hellere have natur end byliv
10. juni 2017   ·   2 MIN

Ny boligaftale påvirker ikke lysten til at købe
25. maj 2017   ·   3 MIN

Hver anden sælger bolig af pladshensyn
6. maj 2017   ·   2 MIN

Køkkenet er det vigtigste rum i boligen
18. april 2017   ·   2 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Nye tal: Boligsalget i markant opbremsning
20. april 2018   ·   3 MIN
Her bor de danske singler
18. april 2018   ·   3 MIN

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646