Hus opfoert i 30
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   19. december 2014   ·   2 MIN

Året der gik: Historisk mange hushandler over 6 millioner kroner på Frederiksberg

Knap 9 ud af 10 hushandler på Frederiksberg har i år kostet over 6 millioner kroner. Der er ikke før solgt så stor en andel meget dyre ejendomme, viser tal fra Boligsiden.dk.

Af de 25 villaer og rækkehuse, der er til salg netop nu i Frederiksberg Kommune, er kun tre udbudt for under seks millioner kroner. Og at prisniveauet er steget, ses nu især på andelen af mangemillion-villaer, der er solgt på Frederiksberg i 2014.

I år har 86 procent af de solgte villaer og rækkehuse på Frederiksberg kostet over seks millioner kroner. Det er en langt større andel end i 2013, hvor kun 75 procent af hushandlerne lå på over seks millioner kroner. Selv i bobleårene 2006 og 2007 lå andelen af solgte huse på over seks millioner kroner blot på henholdsvis 72 og 73 procent.

”Efterspørgslen på boliger i byen forstætter med at stige. Og vil man både bo i byen og ikke give køb på at bo i en villa, må man efterhånden betale rigtig store summer for at få både i pose og i sæk”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Hver tiende villa koster mellem 10 og 15 millioner kroner

I år har hver tiende villa på Frederiksberg kostet mellem 10 og 15 millioner kroner. Dermed er det ikke kun andelen af boliger til lige over seks millioner kroner, der er steget, men også andelen af boliger, der er endnu dyrere.

Frederiksberg er det sikre valg

På Frederiksberg er villaerne dyre, men salgstiden hører stadig til landets korteste. Det gør kommunen til en sikker investering for boligkøberne.

”Mange overvejer mulighederne for et fremtidigt salg, når de køber bolig. Og her er køberne på Frederiksberg nok dem, der sover bedst om natten. Selvom man har givet mange millioner for sin bolig, kan man være ret sikker på, at den nok skal blive solgt igen, hvis man skal af med den. Samtidig er der en god sandsynlighed for, at man får prisen igen”, siger Birgit Daetz.

Relaterede artikler

9. December 2017
I en artikelserie ser Boligsiden.dk nærmere på boligmarkedet i Danmarks 11 landsdele....
29. November 2017
Færre kvinder end mænd står som eneejer af en bolig i Danmark. Og blandt boligejerne er...

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Her er Danmarks hurtigst sælgende villavej
18. november 2017   ·   2 MIN
Så kom sommerhusene også med på bølgen
20. november 2017   ·   3 MIN
Hver femte kan maksimalt købe bolig for en million
23. november 2017   ·   2 MIN
Danskerne bruger flere penge på villalejligheder
19. november 2017   ·   1 MIN

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646