Hus, villa, parcelhus, villavej, hæk, tag. Foto: David Buchmann (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Brugerundersøgelse   26. juli 2014   ·   1 MIN

Vi tror på stigende huspriser

Prisen på et almindeligt parcelhus stiger det næste halve år – i hvert fald hvis man spørger brugerne på Boligsiden.dk. 59 procent tror på, at huspriserne er steget med mere end en procent et halvt år ude i fremtiden.

Troen på stigende huspriser har bidt sig fast. Udstyret med en krystalkugle forudsiger 59 procent af brugerne på Boligsiden.dk, at prisen på et almindelig parcelhus om et halvt år vil være mere end en procent højere, end den er nu. 27 procent tror på uændrede priser, og 15 procent forudsiger prisfald.

”Det kan ende med at alle får ret. Selvom alt tyder på, at salgspriserne på villaer vil fortsætte med at stige stille og roligt, kan der være steder i landet, hvor priserne vil falde”, siger Birgit Datez, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Stigende priser i juni

Nøgletallene fra Boligsidens Markedsindeks i juni måned viste, at salgsprisen på villaer den seneste måned var steget med 0,5 procent på landsplan. Sammenlignet med sidste år er priserne steget med knap 3 procent, og den opadgående tendens har været meget stabil de seneste måneder.

Læs også: Boligmarkedet i juni har fortsat pil opad

 

Disse tendenser har nok også smittet af på optimismen blandt Boligsidens brugere. I januar blev de stillet samme spørgsmål om forventningerne til udviklingen i prisen på et almindeligt parcelhus, og på det tidspunkt troede flere på prisfald, og færre troede på prisstigninger på over en procent.

Fakta: Sådan gjorde vi

Boligsiden.dk stillede vi i perioden 27. juni – 3. juli spørgsmålet: ”Tror du, at prisen på et almindeligt parcelhus i Danmark om et halvt år vil være” 1.020 svarede, og svarene fordelte sig sådan her:

Tror du, at prisen på et almindeligt parcelhus i Danmark om et halvt år vil være (Boligsiden.dk)

Relaterede artikler

13. August 2018
Indblik er i denne uge skrevet af Uffe Drejer, der er adm. direktør i home....
14. June 2018
I dag starter VM i fodbold med Brasilien, Tyskland og Spanien som de største favoritter....

 

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646