Vej, Strandvejen, Træ, Hellerup (Foto: David Buchmann - Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   4. april 2014   ·   2 MIN

Boliger for under to millioner på Strandvejen

Kan du få vristet to millioner kroner ud af banken, kan du købe et hus på den nordsjællandske strandvej. Fire huse holder sig under prisgrænsen, viser tal fra Boligsiden.dk.

På Strandvejen i Nordsjælland ligger nogle af Danmarks dyreste boliger. Her er der øresundsudsigt, og man kan cruise op og ned på vejen med vinden i håret og solen i solbrillen. Dyrehaven tilfører muligheden for en romantisk picnic i en grøn oase kombineret med en vaffelis på havnen. At bo der er lykken for mange, men prisen, der skal betales, er ofte så høj, at det er uden for rækkevidde for almindelig mennesker.

Lige nu er der dog fire huse til salg på Strandevejen, der koster under to millioner. Det strækker næsten til en rekord, for kun i juli 2010 var der flere billige strandvejshuse til salg set over en femårig periode. I juli 2010 sneg antallet sig op på hele fem strandvejshuse til under to millioner.

Alle ligger i Espergærde, som er et mekka for dig, der søger billige Strandvejshuse.

Så billigt kan du bo på Strandvejen

Priserne starter faktisk helt nede i 1,6 millioner kroner for boligen på Ny Strandvej 74, 3060 Espergærde. Huset er en velholdt murermestervilla på 75 kvadratmeter. Her ker en balkonagtig, sydvendt træterrasse og en fin grund i overkommelig størrelse. Prisen på 1.575.000 kroner er virkelig et fund på de kanter, men huset er så også placeret med  Strandvejens trafik på den ene side og Kystbanen på den anden.

Ikke langt derfra på Ny Strandvej 66, 3060 Espergærde kan du få en stor villa til næsten samme pris, nemlig 1.595.000 kroner. En fin etplansvilla, der dog kalder på en gang modernisering af de indre rammer. Også her er du nabo til Kystbanen.

Længere oppe af vejen på Ny Strandvej 26, 3060 Espergærde ligger et hyggeligt hus i rustik stil med vandskurede facader og sprossede vinduer. Her er du kommet længere væk fra Kystbanen, og prisen er steget til 1.795.000 kroner.

Det sidste hus på Strandvejen til under 2 millioner ligger på Ny  Strandvej 27, 3060 Espergærde. Både hus og have er holdt i udpræget romantisk stil og kan erhverves for bare 1.995.000 kroner.

Relaterede artikler

10. November 2016
Nogle ville kalde det et menageri. For andre er et liv med hele paletten af dyr, både...
5. November 2016
Lækker udsigt til strand og hav kan give lommesmerter. En villa med havudsigt koster...

 

Læs mere

10 huse der er værd at køre en time for
14. august 2018   ·   2 MIN

Størst og mindst: Se rekorderne på boligmarkedet
10. august 2018   ·   2 MIN

Supersalg: Her bliver der handlet flest sommerhuse
4. august 2018   ·   2 MIN

Her er Københavns bedst sælgende bydel
29. juli 2018   ·   2 MIN

Antallet af forældrekøb trodser forventning om fald
26. juli 2018   ·   3 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646