Ørestad - Metro - Vand - Cykel - Græs - Foto David Buchmann - Boligsiden.dk
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   17. marts 2014   ·   2 MIN

Boligløsninger til supercyklister

Kunne du aldrig drømme om at parkere din topfede cykel i cykelkælderen? Boligsiden.dk guider dig til de smarteste alternative cykelparkeringsløsninger og cykelværksteder.

Ifølge cyklistforbundet bliver 70.000 cykler meldt stjålet hvert år. Det svarer til, at der negles en cykel hvert ottende minut døgnet rundt. Vil du undgå cykeltyverierne, gælder det om at passe godt på jernhesten.

Det er jo ikke en havelåge, du har, vel? Det er et værdifuldt mesterstykke af dyre hjul og carbonstel, og lås er der ikke noget af – det ville være uhørt på denne tohjulede supercykel, der har kostet dig en arm og et ben. Så cyklen skal ikke stå i den fælles cykelkælder, det siger sig selv. Men hvor skal den så være?

Hæng cyklen op

Der findes et hav af superkreative og flotte opbevaringsløsninger til cykler, der skal bo i stuen sammen med dig. Men for at skære det ud i pap, så er det ikke bare opbevaringsløsninger til dyre cykler; det er opbevaringsløsninger til meget rene cykler! Skal du have cyklen hængende på din hvide væg, er det vitterlig ikke nogen god ide med mudrede dæk, og en hurtig klud over stellet er ikke nok, hvis du har været ude at køre på en regnvejrsdag. Det er med andre ord opbevaringsløsninger for meget dyre og rene cykler ejet af meget pertentlige mennesker.

Er det dig, så tjek disse otte opbevaringsmåder ud – her er endda også et eksempel på, at cyklen kan blive udenfor, hvis du vel at mærke har mulighed for at opsætte dit eget aflåste supercykelskab uden for ejendommen.

Effektiv garageopbevaring

Bor du i hus eller har du adgang til en garage, behøver du ikke være helt så pernitten og emsig med cykelrengøringen – selvom du formodentlig er det, for du kan ikke holde ud at parkere din supercykel med snavs på. Har du mange cykler, kan de fylde helt utrolig meget, hvis du blot parkerer dem ved siden af hinanden på gulvet. Du kan derfor overveje, om en mere effektiv opbevaring på væggen ikke vil være en god ide.

 

Tjek disse løsninger ud til opbevaring både indendørs og i garage

Bolig med eget cykelværksted

Er du fuldblodscyklist, og har du ikke plads til eget cykelværksted, er der heldigvis boliger med fællesfaciliteter, der også rummer et cykelværksted.

Se fx den superflotte andelsbolig på Lindkøpingvej i Roskilde, hvor der er fælles cykelværksted, der må benyttes af foreningens beboere.

Der hører også et fælles cykelværksted til lejligheden på Odensegade 19 i Århus.

Er du klar til at flytte i hus, har du flere muligheder for at få et godt cykelværksted med i købet. Er det ikke bare cykler, du vil rode med, men også ting der er langt større, skal du have en seriøs garage som den på Bogensevej i Odense, hvor der er intet mindre end 92 kvadratmeter værksted.

Relaterede artikler

15. August 2016
Er cyklen din bedste ven, og ser du 30-40 minutters cykling som fornøjelig træning og ikke...
2. July 2015
Der er penge at spare på studielejligheden, hvis du er indstillet på at cykle en tur, før...

 

Læs mere

Landidyl tæt på storbyerne: Se 12 Morten Korch-perler
30. juni 2018   ·   2 MIN

Køl af! Få egen swimmingpool på to budgetter
9. juni 2018   ·   2 MIN

Flere familier bor sammen
24. april 2018   ·   3 MIN

Guide: Sådan gør du et gammelt parcelhus moderne
3. marts 2018   ·   4 MIN

Vild med hund: Køb din egen hundekennel
3. juni 2017   ·   1 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646