Vej, Strandvejen, Træ, Hellerup (Foto: David Buchmann - Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Bolighandel   14. juli 2013   ·   2 MIN

Mange billige strandvejsvillaer

Der er mange villaer til salg for under 4 millioner kroner på strandvejen. Niveauet har ikke været højere siden 2009. Lykkeriddere har gode muligheder for at få en fod inden for på en af de mest eksklusive veje i Danmark.

Gør som de rige: Bo på Strandvejen. Også selvom du ikke er helt lige så rig. Kan du skrabe 4 millioner sammen, har du faktisk hele 22 boliger at vælge imellem på Strandvejen, der løber langs Nordsjællands kyst. Og er det her, du indvender, at 4 millioner stadig er ret mange penge, så skal du blot vide, at den dyreste Strandvejsvilla lige nu er sat til salg for lige knap 78 millioner kroner, erfarer Boligsiden.dk

Læs også: Bo på Strandvejen for under 1,6 millioner

4 år på Strandvejen

Tager man den historiske brille på og kigger fire år op og ned ad Strandvejen, kan vi se, at antallet af villaer til under 4 millioner helt klart ligger i den høje ende. Ikke siden efteråret 2009 har niveauet ligget omkring 22 villaer, og kun i foråret 2009 lå niveauet højere med op imod 27 villaer.

Det laveste niveau i de seneste fire år var i januar 2011, hvor der var færre end 10 villaer til under 4 millioner.

Strand, vand smukke udsigter og hyggelige haver

For dine 4 millioner kan du få smukke, gedigne villaer tæt på strand og vand. Fx denne højtliggende muremestervilla på Søndre Strandvej 38F i Helsingør med udsigt til Øresund hævet over vejen, så du er væk fra støjen.

Er 4 millioner for meget at trække ud af banken, kan du nøjes med godt 1,5 million og stadig erhverve et strandvejshus som det her på Ny Strandvej 43 i Espergærde. Lidt mindre i størrelse – faktisk bare 41 kvadratmeter – men fint vedligeholdt og med få meter til stranden.

I mellemklassen ligger disse to villaer til knap 2,3 millioner: Denne smukke villa på Ny Strandvej 9A i Espergærde til parret uden børn – eller hvor børnene er fløjet fra reden, eller denne atmosfærefyldte villa med superhyggelig have på Ny Strandvej 27 i Espergærde med plads til hele familien.

Relaterede artikler

31. March 2017
Hjemmebaren er ikke et uddødt fænomen. De festlige rammer, hvor der gerne skænkes et glas...
14. January 2017
Et større boligareal er vigtigere end plads i haven. Det viser en undersøgelse blandt...

 

Læs mere

Hussalget er eksploderet i Københavns By
22. marts 2018   ·   3 MIN

Boligsalg: Købesummen falder i store dele af landet
21. marts 2018   ·   3 MIN

Her har flest succes med hussalget
18. marts 2018   ·   2 MIN

I disse kommuner er salgstiden på huse under 100 dage
17. marts 2018   ·   2 MIN

Hussalget i Vestjylland er fordoblet på fem år
10. marts 2018   ·   3 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646