14 huse paa Strandvejen er udbudt til under 4 mio. kr. (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Boligomsætning   15. maj 2013   ·   2 MIN

Dagens lottogevinst kan købe dig 417 huse i Danmark

Do you feel lucky? I dag kan en heldig vinder stikke af sted med en præmie på 100 millioner kroner i Lotto. Vinder du, kan du købe 417 af de huse, der er til salg netop nu, viser en undersøgelse fra Boligsiden.dk

I dag kan du vinde 100 millioner i Lotto, hvis du er så heldig at stikke af med Superpuljen også. Skal du som nyslået millionær på boligjagt, kan du glæde dig over, at du kan købe boliger svarende til en hel landsby. Du kan nemlig købe hele 417 af de villaer, der er til salg netop nu, hvis du tager fra den billigste ende, altså. Og så må du finde dig i, at de er placeret over hele landet og ikke samlet i en landsby.

Eller 16 villaer på Frederiksberg

Du kan også vælge at koncentrere din formue på fashionable Frederiksberg, men så skal du skrue lidt ned for ambitionen om at kunne købe en landsby. Her kan du nemlig kun købe 16 af de billigste Frederiksbergvillaer for dine 100 millioner.

Til gengæld er det så ikke hvilke som helst villaer du får netop på Frederiksberg. Den billigste villa koster godt 3 millioner, og så går det ellers deropad. Den dyreste af de 16 billigste Frederiksbergvillaer koster 7,5 million.  Se Frederiksbergvillaerne her – men husk at klikke på ”Pris” så du får listen sorteret med billigste først. Derfra kan du tage de 16 stykker, der til sammen har en værdi af 96.281.000 kr. Det betyder, at du endda har nogle millioner i overskud, du kan shoppe videre for.

 

Større risiko for at blive ramt af lynet

Godt nok er håbet lysegrønt, men vi bliver nødt til at fortælle dig, at oddsene for, at du vinder de 100 millioner, er temmelig små. Der er langt større sandsynlighed for, at du bliver ramt at lynet, for faktisk har du bare 1/100.000.000 chance for at vinde den store genvist. Føler du dig heldig?

Relaterede artikler

16. June 2018
Der er heftig aktivitet blandt de boligsøgende i de fleste af døgnets timer – også i...
6. June 2018
Hvilke boliger får mest opmærksomhed blandt de boligsøgende på det danske boligmarked?...

 

Læs mere

Landidyl tæt på storbyerne: Se 12 Morten Korch-perler
30. juni 2018   ·   2 MIN

Køl af! Få egen swimmingpool på to budgetter
9. juni 2018   ·   2 MIN

Flere familier bor sammen
24. april 2018   ·   3 MIN

Guide: Sådan gør du et gammelt parcelhus moderne
3. marts 2018   ·   4 MIN

FCK stikker af fra Brøndby på boligmarkedet
4. februar 2018   ·   1 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646