Priser fordel på etage (Boligsiden.dk)
Skrevet af Anne-Mette Bache Jensen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   12. april 2013   ·   2 MIN

Boligsiden afslører: Penthouse-lejligheder gør dig slank

Penthouse-lejlighederne er dyre, viser tal fra Boligsiden.dk. Til gengæld er der penge at spare på fitnesskontoen. Og tager du trappen til 5. sal, er der ikke langt til fra kageform til bikiniform.

Man må yde for at kunne nyde, og den sande nydelse åbenbarer sig, når du har taget trappen til tredje, fjerde eller femte sal.

”Tal fra Boligsiden.dk viser, at kvadratmeterpriserne stiger, jo længere op du kommer i en etageejendom”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk. Som plaster på såret for den øgede udgift, kan du så glæde dig over at kunne spare medlemskabet i fitnesscenteret, og du kan forbrænde anseelige mængder kalorier hvert år – helt gratis.

Betal 26.500 pr. kvadratmeter og forbrænd 14.600 kalorier

Det er dyrt at bo i de højere luftlag på 5. sal. I gennemsnit koster det over 26.000 kr. pr. kvadratmeter, og det er hele 9.000 kr. ekstra pr. kvadratmeter sammenlignet med at befinde sig i jordhøjde i stuen. Til gengæld kan du ifølge Iform.dk regne med at forbrænde 14.600 kalorier og smide 2 kg fedt i løbet af et år, hvor du bare tager trappen to gange om dagen til femte.

Penthouselejlighederne er derfor en sikker vej til vægttab – hvis du vel at mærke ignorerer den lille boks midt i trappeopgangen, der lokker med magelig forcering af de mange etagemeter, men som ikke hjælper dig af med den pose chips, du gumlede på vej hjem fra arbejde.

 

Tredje sal – et godt kompromis

Er du ikke villig til at betale over 26.000 kr. pr. kvadratmeter for din bolig, men vil du stadig gerne af med nogle kalorier, kan tredje sal være et udmærket kompromis. Her får du priser, der i gennemsnit ligger på lige godt 22.000 kr. pr. kvadratmeter, og ifølge Iform kan du smide godt et kilo på et år – bare ved at gå til og fra dit hjem.

 

Billige stuelejligheder kan finansiere dit fitness-medlemskab

De billigste lejligheder finder du i stuen. Her ligger kvadratmeterpriserne i gennemsnit på 17.500 kr. Der er ingen trappetræning til dig, men til gengæld kan besparelsen på boligen finansiere din tur i fitnesscenteret. Det kræver bare, at du tager dig godt og grundigt sammen, og ikke bare smider dig på sofaen, når du er kommet hjem.

Et alternativ kan være at låne trappen i din opgang, som dem på femte betaler så dyrt for. Der er jo intet, det forhindrer dig i at løbe en tur på femte, før du låser dig ind i din stuelejlighed. Så er der noget at spare på både bank- og kaloriekontoen.

Priser fordel på etage (Boligsiden.dk)

Kategorier

Boligtyper

Relaterede artikler

4. August 2018
I 12 kommuner blev der solgt over 100 sommerhuse i løbet af første halvår 2018, men...
29. July 2018
En oversigt over boligsalget i København viser, at der i første halvår af 2018 blev solgt...

 

Læs mere

Landidyl tæt på storbyerne: Se 12 Morten Korch-perler
30. juni 2018   ·   2 MIN

Køl af! Få egen swimmingpool på to budgetter
9. juni 2018   ·   2 MIN

Flere familier bor sammen
24. april 2018   ·   3 MIN

Guide: Sådan gør du et gammelt parcelhus moderne
3. marts 2018   ·   4 MIN

Vild med hund: Køb din egen hundekennel
3. juni 2017   ·   1 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646