Foto Christian Majgaard_beskåret
Skrevet af Henrik Nielsen
GEM ARTIKEL    Information   16. februar 2011   ·   1 MIN

Internet-entreprenør bliver Boligsidens nye chef

Den 1. marts får Boligsiden A/S en ny administrerende direktør i skikkelse af internet-entreprenøren Christian Majgaard. Han bliver et stærkt kort på hånden for Danmarks mest besøgte boligsite i bestræbelserne på at opnå yderligere vækst.

Iværksætter af indtil flere succesfulde online-virksomheder og dansk direktør for musik- og filmbutikken Boxman. Det er blot nogle af de bedrifter, som den 43-årige Christian Majgaard har med i bagagen, når han den 1. marts starter som ny adm. dir. hos Danmarks mest besøgte boligsite – boligsiden.dk

”Christian Majgaard har været med i online-branchen helt tilbage fra 90’erne, hvor han med succes har drevet vækst i en række internetvirksomheder, senest for rejseportalen Globalisers, som står over for sit internationale gennembrud med en helt ny model for onlinesalg af rejser. Han har nogle spændende ideer til, hvor vi kan bringe Boligsiden hen, og jeg ser meget frem til samarbejdet med ham,” siger Boligsidens bestyrelsesformand Per Rasmussen.

Siden Boligsiden for godt to år siden blev et selvstændigt aktieselskab, er der sket en rivende udvikling med virksomheden, der i dag er Danmarks mest besøgte boligportal. Senest rundede boligportalen i januar 2011 det magiske tal 2 mio. besøgende i løbet af en måned. Christian Majgaard kommer som ny direktør til at spille en væsentlig rolle i bestræbelserne på at holde de gode takter og fortsætte udviklingen til glæde for de mange boliginteresserede danskere.

Kategorier

Information

Relaterede artikler

9. December 2017
I en artikelserie ser Boligsiden.dk nærmere på boligmarkedet i Danmarks 11 landsdele....
8. December 2017
Er du på det helt stramme boligbudget uden de store forventninger til luksuriøse rammer,...

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Her er Danmarks hurtigst sælgende villavej
18. november 2017   ·   2 MIN
Så kom sommerhusene også med på bølgen
20. november 2017   ·   3 MIN
Hver femte kan maksimalt købe bolig for en million
23. november 2017   ·   2 MIN
Danskerne bruger flere penge på villalejligheder
19. november 2017   ·   1 MIN

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646