Android
Skrevet af Henrik Nielsen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   26. januar 2011   ·   2 MIN

Nu kan man få boligsiden.dk til sin Android-telefon

Det stigende antal brugere af mobiltelefoner med Android styresystem får nu en ny, gratis applikation. Nu kan man nemlig kvit og frit downloade boligsiden.dk som applikation til sin mobiltelefon.

Android buldrer frem på markedet for ’smartphones’, og derfor lancerer Boligsiden nu sin applikation til brugere af intelligente mobiltelefoner som for eksempel de populære Samsung Galaxy S, HTC Desire og SonyEricsson X10 mini

”Applikationen er helt gratis og giver brugerne adgang til flere end 72.000 boliger, der står til salg på boligsiden.dk. Det betyder, at man nu har adgang til hele boligmarkedet fra sin Android-telefon. Så når man er ude at kigge på en konkret bolig, kan man lynhurtigt slå den op på sin ’smartphone’ og se detaljer om boligen”, fortæller Boligsidens kommunikationsdirektør Birgit Daetz.

Søg på ’åbent hus’
Hvis man har en Android-telefon, kan man altså fra i dag få fuldt overblik over boligmarkedet og mobil adgang til alt fra salgspriser over statistikker til finansieringsforslag, nyheder og meget mere. Man kan også søge efter boliger, hvor der er åbent hus, når man får lyst til at tage ud på boligjagt på de danske gader og stræder. Med denne funktion får man udelukkende vist de boliger, hvor der er åbent hus.

Boligsiden lancerede allerede i sensommeren 2010 en tilsvarende applikation til iPhone og iPad, som er blevet et hit blandt brugerne, og Boligsiden har længe arbejdet på at følge succesen op. Det sker altså nu.

”I 2010 stormede Googles Android OS frem, så det er kun naturligt, at vi følger i sporet af udviklingen på markedet”, siger Birgit Daetz og slutter:

Lytter til brugernes ønsker
”Vi har i 2010 lanceret en lang række forbedringer og nyheder på boligsiden.dk. Mange af disse er blevet til på opfordring fra vores brugere, og vi har tænkt os at fortsætte dialogen. Jeg kan derfor love, at der vil komme flere nye tiltag også i det kommende år.”

Boligsidens applikation til Google Android er gratis og kan downloades via Android Market ved at søge på ’boligsiden’. Læs mere om Boligsidens applikation til Android på Android Market.

Du kan også scanne denne QR code med din smartphone og blive sendt direkte over til Boligsidens applikation på Android Market.

img.php

Applikationen er udviklet i samarbejde med Springfeed Consultancy (www. springfeed.com)

Relaterede artikler

25. March 2014
Du har selvfølgelig allerede Boligsiden.dk som app. Men der er mange andre apps, der gør...

 

Læs mere

FCK stikker af fra Brøndby på boligmarkedet
4. februar 2018   ·   1 MIN

Top 10: Midtjyske mæglere lukkede flest hussalg i 2017
23. januar 2018   ·   2 MIN

Antallet af danske boligejere stiger
1. december 2017   ·   2 MIN

Vild med hund: Køb din egen hundekennel
3. juni 2017   ·   1 MIN

Bo på vandet: 5 husbåde der charmerer
31. maj 2017   ·   4 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mest læste

Huskøb: Her er byggeårene der storsælger
9. februar 2018   ·   2 MIN
Boligoptimismen spirer – men alle skal med!
5. februar 2018   ·   3 MIN
Nye tal: Stor ulighed på det danske boligmarked
13. februar 2018   ·   2 MIN
Salget af byggegrunde boomer
31. januar 2018   ·   2 MIN

Afstemning


Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646