Kortudsnit_POI
Skrevet af Henrik Nielsen
GEM ARTIKEL    Boligtyper   10. januar 2011   ·   2 MIN

Kend det nye kvarter allerede inden I flytter

På boligsiden.dk kan man nu – ud for hver enkelt boligpræsentation – se, hvor langt der er til børnehaven, supermarkedet, den lokale læge og fodboldklubben.

”Vi har endelig fundet drømmehuset, men gad vide hvor langt der er til den nærmeste skole, biblioteket og biografen …?”

Sådan er der utvivlsomt mange, der tænker, mens flyttekasserne bliver pakket med bøger, nips og køkkengrej. Men det er slut nu, for på boligsiden.dk kan man, allerede når man starter boligsøgningen, orientere sig om alle disse forhold.

”De fleste af os er selvfølgelig nysgerrige efter at vide, hvordan det forholder sig med offentlig service, skoler, børnehaver og fritidsinteresser i området, hvor vi kigger efter ny bolig. Derfor har vi nu lanceret en oversigt med alle disse faciliteter ud for hver enkelt boligpræsentation på boligsiden.dk”, forklarer kommunikationsdirektør Birgit Daetz.

Sådan fungerer det
Det er samtlige knap 73.000 boliger på boligsiden.dk, der er udstyret med den nye funktionalitet. Alt, man skal gøre, er at vælge den ønskede bolig i boligpræsentationen. Med et klik på billedet af boligen kommer de kendte oplysninger om pris og boligfakta.

I højre side af billedet – under valgmuligheden ’3D overflyvning’ er der et Google-kort med boligen. Det kort klikker man på, hvorefter et kort med et større udsnit af området kommer frem.

Her kan man vælge en række muligheder i fire kategorier:
Børn & uddannelse
Sport & fritid
Offentlig service
Indkøb

Faciliteter vises på Google-kort
Under de fire kategorier findes en række ikoner, som illustrerer de forskellige faciliteter i lokalområdet.

”Når man klikker på ikonerne, fremkommer et eller flere tilsvarende ikoner på kortet, som indikerer hvor for eksempel politistationen eller købmanden ligger i forhold til den bolig, man interesserer sig for”, siger Birgit Daetz.

Ved et klik på de forskellige ikoner, dukker en dialogboks frem på skærmen, hvori man finder praktisk information om stedet. Man kan naturligvis også se hvor langt fra boligen der er til de forskellige faciliteter ved et kig på linealen i kortets nederste venstre hjørne.

Flere nyheder undervejs
”Vi ønsker at skabe det bedst tænkelige overblik for vores brugere, når de kigger efter drømmeboligen på boligsiden.dk. De nye muligheder har været efterspurgt af mange brugere og er blot et nyt led i en kæde af fornyelser, som vi løbende gennemfører på boligsiden.dk”, lover Birgit Daetz.

Tidligere er kommet applikationer til iPad og iPod, og om kort tid får brugerne af boligsiden.dk også mulighed for at få Boligsiden som applikation til deres Android-telefoner.

Sådan ser det ud på Boligsiden
På billedet øverst er den valgte bolig markeret nederst i midten. Yderst til venstre ikonet, der identificerer Zoo’s beliggenhed. Nederst til højre for midten er et supermarked markeret med en indkøbsvogn, og så er der klikket på information vedrørende et ef de mange teatre og museer i området.

Relaterede artikler

13. June 2013
Boligsidens Markedsindeks har vist, at priserne på lejligheder og villaer og rækkehuse har...
12. June 2013
Det går rigtig godt med salget af ejerlejligheder. Antallet af solgte lejligheder er...

 

Læs mere

Landidyl tæt på storbyerne: Se 12 Morten Korch-perler
30. juni 2018   ·   2 MIN

Køl af! Få egen swimmingpool på to budgetter
9. juni 2018   ·   2 MIN

Flere familier bor sammen
24. april 2018   ·   3 MIN

Guide: Sådan gør du et gammelt parcelhus moderne
3. marts 2018   ·   4 MIN

Vild med hund: Køb din egen hundekennel
3. juni 2017   ·   1 MIN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afstemning

Boligsidens presseservice

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 70 27 49 99
Mail: presse@boligsiden.dk
CVR: 12375646