Bolignyheder

Nyhedsarkiv
Vælg måned
 
Print
Om Boligsiden

boligsiden.dk forside

Boligsiden.dk er Danmarks mest besøgte boligsite. Boligsiden.dk er for alle, som vil købe eller sælge bolig. Vi har 3 fokusområder:

* Boligsøgning

* Boligstatistik

* Bolignyheder

 

Boligsøgning – for dig, der gerne vil følge med i boliger til salg.

Du kan starte din søgning ved at klikke på et kort eller skrive boligtype og område. Så nemt er det at komme i gang med søgningen. Du kan også gemme din søgning. Klik på ”Vis boliger”, og vi viser dig det efterspurgte udsnit af boliger til salg og statistik for det udvalgte segment.

Ved at holde musen over fotoet kan du få flere informationer om den enkelte bolig. Du kan naturligvis også nemt finde yderligere informationer om boligen hos mægleren – klik på billedet eller linket.

 

Statistik – for dig, der gerne vil følge med i boligpriser og boligomsætning.

Der sker meget på boligmarkedet, priserne går lynhurtigt op og ned, og pludseligt bliver det meget nemmere eller sværere at komme af med sit hus. De fleste af os handler sjældent bolig. Derfor kan det være rart at få adgang til statistikker og nøgletal for boligmarkedet. Klik ind på statistikker og følg med i, hvordan det går med bolighandelen i dit område.

Se også Boligsidens Markedsindeks, der hver måned opdateres med nye nøgletal. Allerede en uge efter et månedsskifte, kan vi fortælle, hvordan det gik på boligmarkedet i måneden før. Vi har opdaterede tal på salgspriser, salgstid, nedslag og udbud for villa/rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse. Se de nyeste tal for din kommune

 

Bolignyheder – for dig, der gerne vil læse nyt om boligmarkedet.

Vi tager udgangspunkt i vores mange data om boligmarkedet, når vi beskriver udviklingstendenser om bolighandel, priser mv.  Flere af vores artikler er skrevet i samarbejde med eksperter med særlig viden om  boligmarkedet, fx økonomer, advokater eller boligstylister. I Boligsidens bolignyheder får du også ideer og inspiration til boligen.

 

Baggrund

Boligsiden er udarbejdet og vedligeholdt af Boligsiden A/S, som ejes af ejendomsmæglere og kæder med udgangspunkt i disses markedsandel, målt som andelen af deres emner på boligsiden.dk.

Formålet har lige fra starten været at gøre det lettere for boligkøbere at finde den ejendom, de er på jagt efter.

 

Validitet af data og ansvarsfraskrivelse

Boligsiden modtager data direkte fra ejendomsmæglerne umiddelbart efter, at sagen er sat til salg. Når mægleren ændrer prisen, eller sagen ikke længere er til salg, modtager Boligsiden straks information herom.

Boligsiden A/S indsamler og præsenterer data om de udbudte ejendomme, men påtager sig intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger, som er anført på hjemmesiden.

Boligsiden A/S påtager sig heller intet ansvar i forhold til oplysninger, som fremkommer via links.

 

Kontaktoplysningerne for Boligsiden A/S
Boligsiden A/S
Sjæleboderne 4, 3. t.h.
1122 København K

Telefon:  7027 4999
Mail: kontakt @ boligsiden.dk
CVR.: 12375646

Ansvarshavende redaktør er Birgit C. Daetz.
Henvendelser kan sendes til presse @ boligsiden.dk

Hvor får vi data fra?

Boligsiden henter ikke informationer hos ejendomsmæglerne. De informationer der vises på boligsiden.dk bliver løbende indberettet af ejendomsmæglerne selv direkte til Boligsiden.

* DanBolig
* Danske Selvstændige Ejendomsmæglere
* EDC
* Estate
* home
* Nybolig
* RealMæglerne

Her vises vores data

Boligsiden har følgende samarbejdspartnere:

* andelsportal.dk
* DanBolig
* Danske Selvstændige Ejendomsmæglere
* EDC
* ejerportal.dk
* Estate
* home
* lokalia.dk
* Nybolig
* RealMæglerne
* POLITIKEN.DK
* TDC

 

Yderligere information og fakta

Få mere information og fata om Boligsiden.dk

 

1999-2014 © Boligsiden A/S