Bolignyheder

Fakta

Fakta
Den nye oversigt – ’Find mægler’ – samler relevante oplysninger om den enkelte ejendomsmægler:

• opgørelse over solgte boliger, over boliger aktuelt til salg samt en oversigt over butikkerne. Resultaterne vises i en overskuelig listeform, hvor det er let at danne sig det fornødne overblik.
• I fanebladet ’Solgt’ kan man sammenligne ejendomsmæglerne på handlede boliger. Her er oplysninger om, hvor mange boliger butikken har solgt inden for de seneste 12 måneder, hvor stor procentdel det udgør af de udbudte ejendomme, det gennemsnitlige nedslag fra boligens første pris til salgsprisen samt salgstiderne.
• ’Til salg nu’ viser, hvordan det går med de boliger, som er til salg nu. Her får man det aktuelle udbud, de gennemsnitlige priser pr. bolig og pr. kvm, liggetiden på de boliger, som er til salg, samt markedsandelen på udbuddet i området.
• ’Butik’ viser kontaktdata på de enkelte butikker, samt hvor mange pct. af butikkens ansatte, som er uddannede ejendomsmæglere. Derudover kan antallet af tabte klagesager i både Klagenævnet og Disciplinærnævnet for Ejendomsformidling ses her. Hvis man klikker videre ind på den enkelte butik, kan man se afgørelsen af klagerne.

Nyhedsarkiv
Vælg måned
 
Print
15/06 - 2012 Af Henrik Nielsen

Få det fulde overblik over dine lokale ejendomsmæglere

En ny oversigt på boligsiden.dk gør det nemmere at vælge den rigtige mægler, når man skal sælge sin bolig. Her får forbrugerne alle relevante oplysninger om de enkelte ejendomsmæglerbutikker. Det gør det nemt at sammenligne butikkerne.


Hvor lang tid er ejendomsmægleren om at sælge min bolig, hvis jeg sætter den til salg? Gad vide om jeg kan få udbudsprisen for boligen? Hvor dygtig er mægleren til at sælge varen? Hvilken mægler skal jeg vælge?

Læs også: Forkert udbudsstrategi kan være dyr for boligsælgere

Der er altid mange spørgsmål, der melder sig, når man overvejer at sætte sin bolig til salg. Det kan føles lidt som at fægte i blinde, for hvem skal man vælge til at formidle boligsalget, når først beslutningen om at sælge er truffet?

Nu bliver det meget nemmere at finde svaret. Med en ny funktion på boligsiden.dk kan man søge i en lang række relevante informationer om ejendomsmæglerne i lokalområdet.

Læs også: Flest hushandler om sommeren

Funktionen hedder ’Find mægler’ og findes på forsiden af boligsiden.dk. Her kan man se, hvor mange boliger mægleren har solgt, nedslag i handelsprisen, antal uddannede ejendomsmæglere i butikken, og om der er afgjort nogen klagesager mod ejendomsmægleren.

Bliver til stor gavn

”Vores nye mæglerguide er et perfekt værktøj til boligsælgere, der ønsker et komplet overblik over mæglere i deres område, da man her kan finde alle relevante oplysninger ét sted. Funktionen giver et hurtigt og godt overblik, og vi er sikre på, at guiden vil være til stor gavn for mange danske boligejere,” siger kommunikationsdirektør hos Boligsiden, Birgit Daetz.

Den nye oversigt på boligsiden.dk samler for første gang alle relevante informationer om ejendomsmæglerbutikkerne og giver ifølge næstformand i Dansk Ejendomsmæglerforening, Torben Strøm, mere gennemsigtighed på boligmarkedet for danske forbrugere:

Øget gennemsigtighed

”Den nye funktion på boligsiden.dk gør det let at sammenligne de forskellige mægleres resultater. Oversigten giver øget gennemsigtighed – og med få klik på musen – nogle gode redskaber til, at man på et oplyst grundlag kan vælge, hvilke ejendomsmæglere man som forbruger ønsker at samarbejde med.”

Den nye oversigt kan findes her.


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Lignende artikler